site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Garage Hair Repair Studio’nun İzmir Şubesini Açıldı

Garage Hair Repair Studio’nun İzmir Şubesini Açıldı
25.05.2017
A+
A-

Edindiği deneyim ve popüler saç uygulamaları ile tanınırlığı Türkiye sınırlarını aşan ünlü isimlerin kuaförü Ahmet Çoban Garage Hair Repair Studio’nun yeni şubesini Mayıs ayı içinde İzmir Alsancak’ta açıyor. Ahmet Çoban, düzenli aralıklarla Garage Hair Repair Studio’nun İzmir şubesine giderek müşterileri ile yakından ilgilenecek.

Garage Hair Repair Studio kurucusu Ahmet Çoban, Levent, Nişantaşı ve Caddebostan şubelerinin ardından 4. şubesini İzmir Alsancak’ta açıldı. Garage Organics saç ve vücut bakım ürünleri, brushlight fırça ve Garage Coffee markalarının da yaratıcısı olan Ahmet Çoban, 2 haftada 1 kez İzmir’e gidecek ve 2 gün boyunca buradaki müşterileri ile ilgilenecek.

Stüdyolarında kişisel saç danışmanlığına da yer veren Ahmet Çoban, 20 dakikalık kişisel saç danışmanlığı randevularında kişinin yüzüne, saç tipine, tarzına ve yaşam biçimine en uygun olan saç modeli ve renk uygulamasını belirliyor. L’oreal Paris markasının renk uzmanı olarak da danışmanlık yapan Ahmet Çoban, Türkiye’deki birçok ulusal ve uluslararası kurumsal firmaya da kişisel stil, kurumsal stil ve saç konularında da seminerler veriyor.

17 yıldır sektörde yer alan ünlü kuaför Ahmet Çoban, kendi danışmanlığında hazırlanan organik saç ve vücut markası Garage Organics’in de patentine sahip. Garage Organics tamamen saçın gerçek ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış ve dünyanın en prestijli organik ürün sertifikalarından ETKO ve COSMOS ORGANIC sahibi bir markadır. Garage Organics’te Garage Organics Aloe Gel, Garage Organics Hair Balm, organik şampuan gibi hem saç hem de vücut bakımı ile ilgili organik ürünler yer alıyor. Garage Organics saç ve bakım ürünlerini Garageorganics.com web sitesinden satın alabilmek mümkün.

Ahmet Çoban, saç boyama ve saç rengi açma işleminde kullanılan özel diş yapısına sahip Garage brushlight fırçasının da yaratıcısı. Saç rengini kısmi olarak açmak ve saça doğal ışıltılar katmak için kullanılan brushlight, sektörde Ahmet Çoban tarafından geliştirilen patentli bir ürün.

Ahmet Çoban’ın yeniliklerini yakından takip etmek, size en uygun Garage Organics ürünlerini yakından tanımak için https://garageorganics.com/ web sitesini ziyaret edebilir, Garage Hair Repair Studio’daki en güncel gelişmeleri @garagehairrepairstudio, ve @ahmetcobain instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.