site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Galatasaraylıların şampiyonluk coşkusu

Galatasaraylıların şampiyonluk coşkusu
26.05.2015
A+
A-

Galatasaraylıların şampiyonluk coşkusu (4)

Galatasaray’ın ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi, sarı-kırmızılı taraftarları sokağa döktü. Selçuk’ta çarşı merkezinde yüzlerce taraftar, ellerinde takımlarının bayraklarıyla 4. yıldızın sevinci yaşadı. Meşaleler yakıp sloganlar atan Galatasaraylı taraftarlar, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye de göndermelerde bulundu.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte, Galatasaraylı taraftarlar çarşı merkezine akın etti. Taraftarlar şampiyonluğu coşkuyla kutlamaya başladı.

İzmir-Aydın yolu üzerinde toplanan yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar şampiyonluğu doyasıya kutladı. Meşaleler yakıp tezahüratlarda bulunan taraftarlar, şampiyonluk coşkusunu hep beraber yaşadı. Bazı taraftarlar da araçlarıyla şampiyonluk kutlamalarına katılarak konvoy oluşturdu. Kutlamalar esnasında polis ekipleri de çevrede önlemler aldı.

Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması üzerine, Galatasaray ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk ve 4. yıldız sevincini doyasıya yaşadı.

Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaraylı taraftarlar Selçuk’ta şampiyonluğu kutlamak için sokaklara döküldü. Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. 20’nci şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, 4’üncü yıldızı takmaya da hak kazandı. Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir karşısında puan kaybetmesi üzerine Selçuk’ta çeşitli kafelerde ve evlerinde izleyen Galatasaraylı taraftarlar, müsabakanın bitimiyle birlikte Selçuk sokaklarını doldurdu. Kutlamalar zaman zaman trafiğin aksamasına neden oldu. Karşılaşmanın ardından araçlarıyla konvoy oluşturarak kentte tur atan sarı-kırmızılı seyirciler, coşkularını Selçuk sokaklarında devam ettirdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar şampiyonluk sevinci yaşadı.

Galatasaraylıların şampiyonluk coşkusu (1)

Galatasaraylıların şampiyonluk coşkusu (2)

Galatasaraylıların şampiyonluk coşkusu (3)

Galatasaraylıların şampiyonluk coşkusu (5)

Galatasaraylıların şampiyonluk coşkusu (6)

IMG_20150525_223635

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    TEBRIKLER…

  2. SELCUKLU dedi ki:

    bu yaptığınız harbiden ayıktır.Siz neyi kutluyorsunuz acaba .Şampiyon oldunuz ama bileğinizin hakkıyla değil de rakiplerin yatmasıyla oldunuz.

  3. Anonim dedi ki:

    Anlasilan 4. Yildizi sadece göğsümüze takmamisiz 🙂

  4. Anonim dedi ki:

    Zoruna mı gitti Selçuklu ! SöKE SöKE anladın sen onu !

  5. Anonim dedi ki:

    rakiplere biz mi diyoz yatın diye bu kadarda fesatlanmayın çalışın seneye sizlerde alırsınız 4 yıldızı dertlenmeyin bu kadar