site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Galatasaray’ın yıldızından İzmir’e Koronavirüs desteği!

Galatasaray’ın yıldızından İzmir’e Koronavirüs desteği!
02.04.2020
A+
A-

Koronavirüs ile mücadele eden ülkemizde Falcao da elini taşın altına koydu. Kolombiyalı yıldız koronavirüs ile mücadele için İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağışta bulundu.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao da koronavirüse karşı elini taşın altına soktu. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine ciddi bir meblağ bağışta bulunan Kolombiyalı yıldıza doktor Oğuzhan Ekizoğlu’ndan da teşekkür geldi.

Falcao’nun özellikle yoğun bakım ve serviste çalışan sağlık görevlilerin virüsten etkilenme/ yatış oranını minimize etmek için kullanacakları malzeme desteğinde bulunduğu bildirildi.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin açıklaması ise şu şekilde;

Galatasaray futbolcusu Radamel Falcao, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sağlık çalışanlarının koruyucu ekipman ihtiyaçlarını desteklemek için bir bağışta bulundu. Sağlık çalışanları olarak bağışınızı ve fedakarlığınızı takdir ediyoruz. Desteğiniz, covid-19 vakaları dahil tüm hastalarımızın hayatını kurtararak misyonumuzu ilerletmeye yardımcı olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.