site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Fitbull mağazasında sporcular için besin desteği sağlanıyor

Fitbull mağazasında sporcular için besin desteği sağlanıyor
18.12.2016
A+
A-

Sporcular için besin destekleri olmazsa olmazlar arasında bulunuyor. Bu ürünlerin bitkisel formlarda hazırlanmış olması hem emilimi daha kolay hem de fonksiyonların daha hızlı çalışmasını sağlayacaktır.

Spor anında vücudun ihtiyaç duyacağı maddeleri temin etmek yaptığınız fiziki egzersizin başarıya ulaşmasına olanak tanıyacaktır. Doğanın gücünü antrenmanda hissedebilmeniz için hazırlanan bu formüller, sizi başarıya ulaştıracak mükemmel bir yardımcı olacağı gibi eşsiz aroması ile de ağzınızda hoş bir tat bırakacaktır. Gerek kilo verme, gerek fiziki yönden güçlenme veya fit bir vücuda sahip olma için kullanacağınız bu ürünler isteklerinize cevap verecek niteliktedir. Megamax kullanabileceğiniz ideal ürünler arasında kendine yer bulur. 12 farklı bitkinin özünden toparlanan formül ile elde edilen bu ürün, üstün performans sergilemenize yardımcı olacak ve harika bir deneyim elde etmenizi sağlayacaktır. Kısacası sağlıklı ve düzenli bir beslenmeyi size sunan bu ürün, eşsiz formülü sayesinde iyi bir karbonhidrat ve protein içeriğiyle dikkat çekiyor. İçinde yer alan bitki özleriyle spor anında ihtiyacınız olan tüm besin kaynaklarını barındıran Megamax, günlük diyette harcanan toplam enerjiyi spor anında yeniden almanızı sağlıyor. Özellikle ara öğünlerde kalori ve protein değeri yüksek besinlerin tercih edilmesi zaman zaman ihtiyaçları tam olarak karşılayamazken bu durumda devreye takviye ürünleri girmektedir. Megamax, sabah ve akşam olmak üzere iki farklı öğünde enerji ihtiyacınızı karşılamaya yetecektir. Kullanmadan önce içeriğini okumanız son derece fayda sağlayacaktır zira içerisinde yer alan bitkilerden hangisinin size alerjik reaksiyon göstereceğini öğrenmeniz sağlığınız açısından önem kazanmaktadır.

KARBONHİDRAT TOZLARININ SPORA ETKİSİ

Bir sporcunun asıl amacı fit bir görünüm, daha büyük başarılar ve kas kütlelerinin ortaya çıkması olarak yorumlanabilir. Karbonhidrat Tozu olarak bilinen bu ürünleri kullanarak hacim kazanır aynı zaman da kas kütlelerini destekleyici bir programın içerisinde kendinize yer bulursunuz. Saf karbonhidrat tozları kilo aldıran başka ürünlere nazaran daha kompleks bir yapıya sahiptir. Kısacası karbonhidratın en saf hali olarak karşınıza gelmektedir. Karbonhidrat tozları size enerjinin yanı sıra kas kütlesi de kazandıracaktır. Uzun süre enerji ihtiyaçlarını karşılamak isteyen sporcuların tercih ettiği olgu karbonhidrat tozlarıdır. Fiziksel aktivite öncesinde veya sonrasında kullanacağınız bu gibi ürünlerin en büyük etkisi glikojen depolarının yenilenmesidir. Bu durum üretilen enerjinin verimliliğini artıracaktır. Aynı şekilde salınımı yapılan insülin kas kütlelerinin oluşmasını tetikleyecek ve sporcuların en çok istediği türde olan yağsız kas kütlelerinin ortaya çıkmasına olanak tanıyacaktır. Yağsız kas kütleleri ise beraberinde fiziksel performansı ve kas dayanıklılığını getirecektir.

FAYDALARI NELERDİR

Karbonhidrat tozlarının faydaları arasında enerji seviyesini artırması, glikojen depolarını yenilemesi, performans artışını göstermesi ve buna ek olarak dayanıklılığı sağlaması gösterilebilir. Dikkat edilmesi gereken hususlar ise doktorunuza danışmak ve kan şekeri d eğerlerini yükselttiğini göz önünde bulundurmak olacaktır.

TEMİN EDİLMESİ

Spor yapıyor ve yaptığınız sportif faaliyeti karbonhidrat tozlarıyla desteklemek istiyorsanız Fitbull, sizin için en ideal yöntemleri sunacaktır. Birbirinden özel ürünlerin yer aldığı Fitbull mağazasında keyfinize, ideallerinize ve bütçenize uygun ürünler bulabilirsiniz. En güncel fiyat ve stok garantisi ile ulaşacağınız bu ürünler Fitbull güvencesiyle size gelecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.