site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Filiz Ceritoğlu Sengel’den ilk açıklama

Filiz Ceritoğlu Sengel’den ilk açıklama
28.01.2019
A+
A-

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde CHP ‘nin Selçuk adayı belli oldu.

27.01.2018 tarihinde yapılan parti meclisinde adayın “Filiz Ceritoğlu Sengel” olmasına karar verildi.

Filiz Ceritoğlu Sengel yaptığı açıklamada;

“2009 yılında Selçuk Belediyesi CHP Meclis Üyesi olarak başladığım siyasi yaşantıma,2014 yılında Selçuk ve İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi olarak devam ettim. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisimizin almış olduğu karar uyarınca, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde CHP Selçuk Belediye Başkan adayı olarak belirlenmiş bulunmaktayım.

Bu güne kadar desteğini esirgemeyen ve deneyimlerini paylaşan tüm parti büyüklerime, CHP kadrolarına,örgütüme ve gönüldaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Şimdi bizlere düşen; hem yerelde hem de  genelde Adalet ve Kalkınma Partisinin politikalarına karşı birlik ve beraberlik içinde mücadele etmek ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni Selçuk’ta iktidara taşımaktır.

Hiç şüphem yok ki; Biz kentimize “Martın sonunda Baharı getireceğiz “…

FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL KİMDİR?

1981 yılında İzmir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Selçuk’ta tamamladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans ve Özel Hukuk alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Üniversite eğitimimin ardından Türk Patent Enstitüsünün açtığı sınavlara girerek Marka ve Patent Vekilliği hakkını kazandı.

2007 yılında kendi memleketi olan İzmir’in Selçuk ilçesine İstanbul’daki eğitim hayatımı tamamlayıp; iş deneyimi sağladıktan sonra taşınarak bürosunu açtı. 2007 yılından itibaren Selçuk’ta avukatlık mesleğini serbest çalışarak sürdürüyor.

2008 yılında Cumhuriyet Halk Partisine üye olarak başladığı siyasi yaşantısına Mart 2009 yerel seçimlerinde Selçuk Belediyesi meclis üyesi olarak seçildi.

2009-2014 yılları arasında kesintisiz olarak Selçuk Belediye Meclisi Divan Katipliği, Hukuk Komisyonu, AB Komisyonu, Spor, Eğitim ve Kültür Turizm Komisyon üyeliklerinde bulundu.

Yine 2010-2012 yılları arasında Selçuk Belediyesi Encümen üyeliği görevini üstlendi.

Mart 2014 tarihli yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi ve Selçuk Belediye Meclis üyesi olarak siyasette aktif olarak devam etti. Mart 2010 yılından itibaren başta kadınlar olmak üzere, çocuklar, gençler ve engelliler üzerine çalışma yapan SEGEM-DER’in (Sürekli Eğitimi ve Kişisel Gelişimi Destekleme Derneği) kurucu başkanı ve halen başkanlığını yürütmektedir.

Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP Selçuk Belediye Meclis Grubunun, Grup Başkan Vekilliği ve Grup Sözcülüğü görevini kesintisiz olarak yapmaktadır. Ayrıca Selçuk Belediyesi Hukuk Komisyonu Başkanlığı, İmar Komisyonu üyeliği, Spor, Eğitim ve Kültür Komisyonu üyeliği Kadın Erkek Eşitliği Komisyon Başkanlığı görevlerini devam ettirmektedir.

Mart 2014 itibariyle İzmir Büyükşehir Meclis üyeliği görevini ifa ederken; Meclis Divan Katipliği, Hukuk Komisyonu üyeliği ve Denetim Komisyonluğu üyeliklerini devam ettiriyor.

Mart 2009 seçimlerinden itibaren her seçim döneminde Selçuk İlçe Teşkilatı ve İzmir İl Teşkilatı Hukuk Komisyonunda yer alarak; seçim güvenliği konusunda hizmet vermiş bulunmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.