site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Festivalde Çok Kültürlülük Öne Çıktı

Festivalde Çok Kültürlülük Öne Çıktı
07.09.2013
A+
A-

baskan-ulgur-standlari-gezdi (2)

Festival Mutfağı büyük ilgi çekerken, 45.Selçuk-Efes Festivali renkli görüntülere sahne oluyor. Başkan Ülgür, Festival alanındaki tüm stantları ziyaret ederek, stant görevlilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Ülgür’ün ayrıca ziyaret sırasında CHP Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işık ile karşılaşması ve Başkan Işık’ın birlik ve beraberlik mesajları vermesi çevredekiler tarafından dikkat çekti.

8 Eylül’e kadar devam edecek olan 45. Selçuk Efes Festivali oldukça renkli görüntülere sahne oluyor. Selçuk Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Aday Adayı  H.Vefa Ülgür, festivalde yer alan tüm stantları tek tek ziyaret ederek, stant SELCUK-EFES-FESTIVAL-MUTFAGI (2)yetkililerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Büyük bir coşkuyla kutlanmaya başlanan festival, birbirinden değerli konuklarını da ağırlamaya devam ediyor. Festival alanını dolduran çok sayıda stantlarda çeşitli el sanatlarının yanı sıra yöresel ev yemekleri yer alırken, Festival mutfağı da büyük ilgi çekiyor. Girit, Yunanistan, Karadeniz, Urfa, Kars, Çerkez, Yörük, Erzincan, Siirt, Selanik, Makedon, Roman, Arnavut ve daha pek çok farklı yöreden yaklaşık 50 çeşit yemeğin yapılacağı festival mutfağı festivale ayrı bir lezzet kattı. Ayrıca devecilik kültürünün de tanıtıldığı festivalde yaşları küçük olan iki devenin güreş öğrenme sahnesi de büyük ilgi gördü.

CHP’Lİ İKİ ADAY ADAYININ FESTİVAL ALANINDA BULUŞMASI

Festivalde bulunan tüm stantları tek tek ziyaret eden CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı ve Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, stant sahiplerine festivale katılımlarından dolayı teşekkür etti. Selçuk(ephesus) Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneğinin standında karşılaşan CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı ve Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık,Başkan Ülgür ile tokalaşarak birlik mesajları verdi. Vatandaşın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Özcan Işık, “Ben isterim ki, Selçuk’taki 7 aday adayı arkadaşımızla birlikte bu festivalde kol kola gezelim. Çünkü vatandaşımızın buna ihtiyacı var” diyerek, Başkan Ülgür’ü Belevi Beldesine davet etti.
Nilüfer Öztürk Silay  Selçuk (İHA)

baskan-ulgur-standlari-gezdi (1)

baskan-ulgur-standlari-gezdi (3)

SELCUK-EFES-FESTIVAL-MUTFAGI (1)

YORUMLAR
  1. Belgin Akman Arkat dedi ki:

    Selçuk(ephesus) Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneğinin standında karşılaşan CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı ve Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık,Başkan Ülgür ile tokalaşarak birlik mesajları verdi.Bütün CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayılarına başarılar diliyorum.Ayrıca Selçuk(ephesus) Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneğinin standında (bizim standımzda) karşılaşmış olmalaı bizler için hem süpriz hemde onur verici bir durum oldu teşekkürler.