site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Festival İçin Selçuk’un Temsilcileri Bir Arada

Festival İçin Selçuk’un Temsilcileri Bir Arada
15.08.2014
A+
A-

stk toplant¦-1

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Cinel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 8 Eylül Kurtuluş Şenliği ve46. Selçuk – Efes Festivali için Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları ile bir araya gelerek katılımcıların festival için beklenti ve önerilerini aldı.

Demokratik katılım anlayışı ile yola çıkan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 46. Selçuk – Efes Festivali için Selçuk’un temsilcileri ile bir araya gelinmesi gerektiğinin altını çizdi. Bunun üzerine Selçuk Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Cinel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ilk olarak Spor kulüpleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve ardından Meslek Odaları ile toplantı yaparak kuruluşların önerilerini dinledi.

Toplantının çok verimli geçtiğini dile getiren Başkan Yardımcısı Bülent Cinel “8 Eylül tarihinde gerçekleşecek Kurtuluş Şenliği ve 9 -10-11-12 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Selçuk –Efes Festivali için sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile bir araya gelerek bir beyin fırtınası toplantısı yaptık. Festivalin logosundan, standlarda yer alması istenilen ürünlere kadar birçok konu hakkında konuştuk. Selçuk’ta öne çıkarılması istenilen değerleri masaya yatırdık ve ortak bir kararda buluştuk. Katılımcılar da düzenlediğimiz bu toplantıdan dolayı bizlere teşekkür ederek fikirlerine değer verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bizler için en önemli kavram yönetişim. Kentimizi tüm paydaşlarımız ve vatandaşlarımız ile yönetmek bizim önceliğimizdir” dedi.

stk toplant¦- 2

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Umarım geçen senelerden farklı ve daha eğlenceli bir festival olur.

  2. kara çocuk dedi ki:

    Birlikten kuvvet doğar arkadaşlar sarılın birbirinize selçuk için

  3. vatandaş dedi ki:

    Festival etkinlikleri uzun seneden beri Selçuk’ta yapılır,deve güreşleri dışında hiç bir zaman Selçuk’u tanıtmamıştır.Torbalı’da bir güz etkinliği olurdu,günlerce ulusal basın da yer alırdı.Selçuk’ta ise para çok alan bir sanatçı getirilirdi.Konser öncesi ya da sonra devrin belediye başkanı ulu orta sahneye çıkar kızdıklarına ver yansın eder ve etkinlik yapılmış olurdu.Böyle bir şey olacaksa hiç bir şey yapmayın.