site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Fatih Terim Arvalya da ki Selçuk-Efes Tesisleri’ni Gezdi

Fatih Terim Arvalya da ki Selçuk-Efes Tesisleri’ni Gezdi
25.01.2014
A+
A-

fatih-terim-altinordu-futbol-tesislerini-gezdi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Altınordu’nun Selçuk Arvalya Mevkiinde bulunan Selçuk-Efes Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Altınordu Kulübü’nden yapılan açıklamada, Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’nde incelemeler yaptıktan sonra Selçuk-Efes Tesisleri’ne giden Terim’in, basına kapalı gerçekleşen ziyarette Altınordu A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Başkan Vekili İbrahim Görücüoğlu’ndan tesisler hakkında brifing aldığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fatih Terim, altyapılardaki uluslararası organizasyon sayısını artırmak gerektiğini belirterek, şunları kaydetti: “Selçuk-Efes Tesisleri, antrenman ve turnuvalar için ideal bir ortam. Bu tesise ne kadar çok insan eli değerse o kadar güzelleşir. Altınordu’nun geçen yıl düzenlediği Uluslararası U-12 Cup gibi turnuvaları artırmak, TFF olarak bizim görevimiz. Bu yönde ciddi girişimlerimiz olacak. Sabah ve öğleden sonra karşılaştığım ortam ve aldığım bilgiler benim için umut verici. Bu yönde atılan adımların artması en büyük dileğimiz” dedi.

fatih_terim_altinordu_futbol_tesislerini_gezdi
[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Altınordu Tesisleri Selçuk sınırları içerisinde, Mahmut Esat Bozkurt’un Mezarlığının hemen yakınında, “İmparator”Fatih Terim Ege TV de yayınlanan Spor dünyası adlı programda Kuşadası Altınordu tesisleri diyerek Selçuk’u tanımadığını belli etti.Biz bunu dahi başaramıyoruz.Reklam olarak kullanamıyoruz.Dileyen istediği gibi yorum yazabilir.Selçuk halkı ve esnafının yararına yazılan her yazı gelişmişliğin ve uykudan uyananların menfaatine olacaktır.

  2. Anonim dedi ki:

    vay arkadaş FATİH HOCAMIZ ilçemizdeki tesislere gelmiş…. bizim hiçbir yönetici, selçuk merkeze davet edipte selçuğumuzda ağırlama nezaketini göstermemiş.. çok yazık…. kamboçyanın maliye bakanını ağırlamayı biliyolar amaa…. yuh diorum hepinize

  3. Anonim dedi ki:

    Zaten efes meryem ana dahi kuşadası diye biliniyor Fatih hoca kuşadasına geldiğini zannediyor ama ona selçuktan bir yetkili buranın selçuğa ait oldugunu anlatamıyor selçuk sadece selçuklular tarafından biliniyor.

  4. Anonim dedi ki:

    bizim yoneticiler o tesisis yıkmak için elinden geleni yaptılar.

  5. APASASLI 35920 dedi ki:

    çök yazık olmuş…