site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Fakültenin Derslikleri Hazır

Fakültenin Derslikleri Hazır
21.12.2013
A+
A-

thk

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu’na yeni derslikler kazandırmak için çalışmaları yürüten Selçuk Belediyesi bir hafta içerisinde binanın tüm yenilenme işlemlerini tamamlayacak.

2013 – 2014 eğitim öğretim yılında Hava Ulaştırma Fakültesi’nin de yer alacağı Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu için kolları sıvayan Selçuk Belediyesi .Öğrencilerin çağdaş şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri ve kaliteli eğitim almaları için belediye ekipleri binada 6 adet daha derslik oluşturdu.

Öğrenci sayısının artmasından dolayı okulda fiziki koşulları iyileştiren Selçuk Belediyesi yeni dersliklerin pencere ve kapıların doğramaları ile  camlarını taktı.  Ardından projeye göre binanın elektrik işlerini tamamladı.  Tadilat içerisinde yer alan boya işlerini de tamamlamak üzere olan ekipler öğrenciler için binanın tüm fiziki koşullarını oluşturdu.

Öğrenci sayısının artması ile birlikte mevcut dersliklerin yeterli gelmediği konusunda THK’nın kendilerine başvuruda bulunduğunu dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür
“Kentimizi üniversiteye kavuşturduk. Her yıl öğrenci sayısının artacağını da biliyorduk. Bu yüzden kentimizi sadece üniversiteye kavuşturmamız yeterli olmaz diye düşündük ve yeni dersliklerin yapılması konusunda THK Üniversitesi Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu’na yardımcı olduk. Gençlerimizin iyi şartlarda eğitim alması bizler için çok önemli” dedi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.