site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Faciadan son anda kurtuldu

Faciadan son anda kurtuldu
01.07.2015
A+
A-

Faciadan son anda kurtuldu

Tire-Selçuk yolunda meydana gelen trafik kazasında TIR ile çarpışan küçük kamyonetin sürücüsü, faciadan son anda kurutuldu. Ciddi şekilde yaralanan kamyonet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Hafta sonu, 27 Haziran Cumartesi günü, adı ölüm yoluna çıkan Tire-Selçuk karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir TIR ile küçük bir kamyonet çarpıştı. Akçaşehir köyü yol ayrımında sabah saat 10:30 sıralarında meydana gelen trafik kazası edinilen bilgilere göre şu şekilde meydana geldi.

Tire istikametinden Selçuk yönüne doğru giden Ferhat Coşkun (28) yönetimindeki “ …..” plakalı TIR, Selçuk istikametinden Tire istikametine giden Mücahit Çetin (29) yönetimindeki “09 JP 332” plakalı küçük kamyoneti ile çarpıştı. Edinilen bilgilere göre, yağışlı havanın etkisi ile kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden kamyonetin karşı şeride geçtiği ve o sırada karşıdan gelen TIR ile çarpıştığı belirtildi.

Kazaya karışan her iki araçta da sadece sürücülerin bulunduğu öğrenildi. Kazayı TIR sürücüsü Ferhat Coşkun yara almadan atlatırken, kamyonet sürücüsü Mücahit Çetin’in ciddi şekilde yaralandığı, vücudunun farklı yerlerinde kırıklar bulunduğu öğrenildi. Tire Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan kamyonet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

HABER: KAMURAN KIZILBOĞA

Faciadan son anda kurtuldu2

YORUMLAR
  1. 9 Eylul Ali dedi ki:

    Ehliyeti kuru yolda, nispeten eski arabalarda aliyoruz. Yagista, karda, buzda nasil kullanilacagini HIC bilmiyoruz… Viraja nasil girilir ve cikilir bilmiyoruz… Yerlesim biriminde neden yavaslamamiz gerekir, ozellikle Tire-Selcuk gibi ilceleri baglayan tek gidis-gelisli yollarda, cok agacli yollarda nasil surmemiz gerektigini bilmiyoruz. Yol ayni onu biliyorsun da, o yolda her saniye farkli senaryolar gerceklesiyor, o senaryolarda dogru kosullarda bulunmazsan kaza yaparsin, yaralanir, olursun, hem senin hem de milli servetimizin kaybi olur…