site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Faciadan kılpayı kurtuldu

Faciadan kılpayı kurtuldu
25.01.2017
A+
A-

Selçuk’un Acarlar Mahallesinde devrilen duvar büyük bir faciaya yol açıyordu.

İzmir’in Selçuk İlçesi Acarlar Mahallesinde 6 metre yüksekliğinde 20 metre uzunluğunda ki istinat duvarının çökmesi sonucu taş yığınlarının altında kalan park halindeki 1 araçta maddi hasar oluştu.
Duvarın çökmesi esnasında olay yerinde olan İbrahim Cem Çağla isimli vatandaş son anda büyük faciadan kurtuldu.
Acarlar Mahallesinde Ertuğrul Demirtaş’a ait evin üst kısmına yapılan istinat duvarı çöktü. Duvarın çökeceği konusunda duvarı yapanları defalarca uyaran Ertuğrul Demirtaş yetkililere de bildirmemize rağmen felaket göz göre göre geldi. Allah’tan can kaybı olmadı. İbrahim Cem Çağla bu olaydan son anda dikkati sonucu kurtuldu dedi.

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Bu doğal afet değil göz göre göre körfez depreminden farklı değil bu konuda umarım orada bulunan araçlara ve tesadüfen bulunan kişiler suçlu olmaz.Bu kadar büyük hacim ve alanda yapılan istinat duvarı gelişi güzel yapılmadı ise bu konu ile ilgili kurumlar nasıl önlem alacak ki aynı felaket yaşanmasın yoksa kontrolsüzlük nereye kadar devam edecek!!!!!