site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Facebook’ta İsimlere TC Ekleyerek Protesto Çılgınlığı

Facebook’ta İsimlere TC Ekleyerek Protesto Çılgınlığı
07.04.2013
A+
A-

facebook-tc-protesto

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı’nın tabelalardaki T.C.’yi kaldırması Facebook kullanıcıları tarafından sıra dışı bir yöntemle protesto ediliyor.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı, kendine bağlı sağlık kurumlarının tabelalarında değişikliğe gitmişti. Yapılan değişiklikle birlikte sağlık kuruluşlarının tabelalarında Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “T.C.” ibaresi kaldırmıştı.

Bu karara karşı düşüncede olan sosyalmedya kullanıcıları Facebook’ta TC adında bir sayfa oluşturarak tepkilerini dile getirmek istediler. Sayfada kullanıcıların isimlerinin başına “TC” ibaresini koymaları istendi. Buna olumlu yaklaşan birçok kullanıcı isminin başına “TC” ibaresini koydu.

facebookta_isimlere_tc_ekleyerek_protesto

sağlık-kurumlarından-t.c-yazısı-kaldırıldı

esenerban

YORUMLAR
  1. GÖÇMEN dedi ki:

    bu zihniyete en güzel cevap sandıkta verilir
    hem Selçukta hem İzmirde hem Türkiye genelinde öyle bir tokat vurulmalı ki bu zihniyete.
    artık dur deme zamanıdır. bu yerel seçimler işbirlikçilerle bu memleketi düşünenlerin mücadelesine sahne olacaktır
    eskiden aday önemli derdim yerel seçimde ve oyumu da Zeynel Bakıcı ya vermiştim ama şimdi ASLA oy yok diyorum.
    AK PARTİ ye oy vermeyeceğim çünkü zihniyet ortada yapılanlar ortada
    kimse kusura bakmasın

  2. Anonim dedi ki:

    Sayın Göçmen, fikirlerinize saygı duyuyor ve kısmen katılıyorum. Genel seçimlerde AKP’ye ben de oy vermeyeceğim. Ama yerel seçimlerde sizin de belirttiğiniz gibi aday önemlidir ve ben de mevcut belediyeye oy vermeyeceğim. Çünkü Selçuk’un daha başarılı belediye başkanını hak ettiğini düşünüyorum.

  3. vatan dedi ki:

    aday önemlidir denmiş ama adayın partisinin zihniyeti önemli değil mi ki arkadaşlar ülkeyi bölünmeye götüren ayrıştıran kutuplaştıran milli değerleri yok eden bir partinin çatısı altında yer alan adaya nasıl oy verelim ki, kendisi ne kadar iyi bir kişilik olsa da sonuçta partisinin zihniyeti belli değil mi arkadaşlar bu arada bende Selçukluların güzel bir belediye yönetimini hak ettiğine inananlardanım ayrıca bunun da şuan ki mevcut ile olacağına da inanmıyorum. Değişim şart tabi ki ama akp adayı ile asla

  4. Anonim dedi ki:

    Gerçekçi olmak gerekirse Selçuk’ta seçilme ihtimali olan 2 partinin adayı olabilir.Biri CHP,diğeri AKP. Açıkçası genel seçimlerde AKP’ye oy vermem ama bu anlayıştaki CHP belediyesine de oy vermem.Ama eğer ki AKP yerel seçimlerde gerçekten de vizyonu olan ve değişim-gelişime açık bir başkan adayı belirlerlerse, o zaman niye oy vermeyim ki? AKP’deki herkesin böyle mi düşündüğünü sanmıyorum.Ayrıca, yerel yönetimler genel merkezden talimatla yönetilmiyor,o bölgenin sorunlarını bilen ve bunlara çözüm üretebilen kişilere ihtiyaç var. Herkesi aynı kefeye koymak doğru değil diye düşünüyorum.

    1. vatan dedi ki:

      seçime kadar çok şey değişir kimin kazanacağı belli olmaz seçimi. Önce bir adayları görmek lazım diyorum. Şunu söylememde lazım sanırım önemli olan genel merkezde ki adamların ne olduğu, eğer sen selçukta istemediğin ak partinin adayına sırf hoş güzel değişim olacak diye oy verir isen Ankarada kileri sevindirmezmisin ki?

  5. Anonim dedi ki:

    daha bunlar başlangıç neler göreceğiz kim bilir hele şu eyalet sistemine geçilirse ülke elden gider

  6. arnavut dedi ki:

    biz arnavutlar olarak üç aile karar aldık tepkimizi koyuyoruz yerelde de ak partiye oy yok bu yaptıkları vatanımız için utanç verici

  7. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    YAV ANONİM ADINI YAZDA YORUMUNU YAP ÖDLEK HERİF YOKSA YAZMIŞ OLMAK İÇİN YAZMA SEN ÖNCE KENDİNİ SEV SONRA MEMLEKETİNİ EMİ BU ŞARTLARDA AKP NİN ADAYI BABAM ÇIKSA MEZARDAN ASLA VE ZİNHAR BENİM OYUMU VERMEDİĞİM GİBİ ELİMDEN GELENİ ARDINA KOYMADAN KİMSEYE AKP YE OY VERDİRMİYCEM AND OLSUN BU FIRSATI AKP YE VERMİYCEZ SANDIKLARA GÖMÜCEZ AKP SELÇUKTA O AMPULU YAKMAZZZZZZZZZ YAKAMAZ AKLI SELİM İNSANLAR AKP NİN UMUTLARINI SÖNDÜRECEKTİR HALEP ORDAYSA ARŞINDA BURDA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE