site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

EYHAF Geleneksel Mera Yarışması Selçuk’ta Yapıldı

EYHAF Geleneksel Mera Yarışması Selçuk’ta Yapıldı
15.04.2014
A+
A-

pamucak-kopek-yarismasi (6)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, hafta sonu Pamucak çorak arazide düzenlenen 10. Eyhaf Fermalı Av Köpekleri Mera yarışmasına katıldı. Başkan Bakıcı, belediye başkanlığı görevine başladıktan sonra ilk plaketini Eyhaf Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Düzyol’un elinden aldı.

Ege Yaban Hayatı ve Avcılık Federasyonunun katkılarıyla Selçuk Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Derneğinin ev sahipliğinde Pointer Köpeği Irkı Üreticileri ve Yetiştiricileri Derneği Mera Yarışması düzenledi. 3 günlük etkinlik kapsamında hafta sonu 10. su düzenlenen Eyhaf Fermalı Av Köpekleri Mera yarışması Selçuk ve çevredeki avcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Selçuk Belediyesinin de destek verdiği etkinliğe Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, Eyhaf Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Düzyol, Selçuk Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Derneği Başkanı Mustafa Demircan, Ege Yaban Hayatı ve Avcılık Federasyonu temsilcileri ile çok sayıda avcılar katıldı.

Alanında eğitimli ve görsellik açısında da ilgi çeken köpeklerin güzellik yarışması oldukça beğeni topladı. Güzellik yarışmasında Mehmet Bayar’ın köpeği birinci, Tanju Yavuz’un köpeği ikinci, Bülent Dankaç’ın köpeği ise üçüncü oldu. Dereceye giren hayvan sahiplerine kupalarını Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı verdi.

BAKICI İLK PLAKETİNİ DOĞADA ALDI

Selçuk Belediyesinin destek verdiği etkinliğe katılan Başkan Bakıcı’ya; Eyhaf Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Düzyol tarafından teşekkür plaketi verildi. İlk plaketini doğa içerisinde almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakıcı, bu anlamda Ege Yaban Hayatı ve Avcılık Federasyonuna teşekkür etti.

İKİ DERNEK BİRLEŞMELİ

Başkan Bakıcı’ya bir ödül de Selçuk Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Derneği Başkanı Mustafa Demircan’dan geldi. Selçuk’un simgesi olan Artemis heykelciği hediye eden Demircan, etkinliğe katılımından dolayı Başkan Bakıcı’ya teşekkür etti.

Selçuk Belediyesi olarak Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Derneğinin her türlü faaliyetlerine destek vereceklerini belirten Başkan Bakıcı, yapılan bu tür etkinliklerin artmasını, derneğin daha fala büyümesini istediklerini kaydetti. Dostluk ve kardeşlik çerçevesinde herkesin birbirleriyle kucaklaşmasını istediklerini ifade eden Başkan Bakıcı, “Selçuk’ta iki tane Avcılık faaliyetini yürüten derneğimiz var. Artık tek olma zamanı gelmiştir. Bu derneklerimizin bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde tek bir güç olma zamanının geldiğini düşünüyorum. Herkes siyasal düşüncesinde serbesttir, ama Selçuk’ta artık ayrılık devrini bitireceğiz” diyerek iki derneğin birleşmesi gerektiğini söyledi.

pamucak-kopek-yarismasi (2)

pamucak-kopek-yarismasi (3)

pamucak-kopek-yarismasi (4)

pamucak-kopek-yarismasi (5)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


EYHAF Geleneksel Mera Yarışması

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.