site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Evinizin Havasını Değiştirmenin En Tasarruflu Yolu

Evinizin Havasını Değiştirmenin En Tasarruflu Yolu
09.12.2014
A+
A-

beko-klima (1)

Soğuk kış aylarını hem ekonomik hem de sıcacık geçirmeniz için Beko klimalarda çok cazip fiyat ve cazip ödeme koşulları sunuyor.

Herkes klima sahibi olsun

Beko Klima Selçuk Yetkili satıcısı genç işletmeci Gürhan Çulhacı, kısa sürede sektörün aranan isimlerinden biri haline geldi. Kaliteli hizmeti ve güler yüzü ile Selçuk halkına hizmet veren Sergür Limited Şirketinin ortaklarından Gürhan Çulhacı her müşteriye ve her bütçeye uygun Beko klima seçeneklerini Selçuklularla buluşturdu.

Doğru marka ve doğru tercih

Beko Klima Selçuk Yetkili satıcısı Gürhan Çulhacı; “Selçuk halkının doğru marka ve doğru tercihlerle klima sahibi olmasını istiyoruz. Klima alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini de belirtti. Genç işletmeci, “Klima alırken enerji tüketimine, sessiz çalışmasına, kapasitesinin yeterli olmasına ve en önemlisi de fiyatına dikkat edilmeli, uygun konumlandırılmış bir klima rahat hissetmemize olanak sağlayacak ve kendimizi daha iyi hissetmemize sebep olacaktır. Bu rahat ortam vücudumuz kadar, psikolojimiz açısından da çok önemlidir” şeklinde sözlerini tamamladı.

beko-klima (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.