site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Evinde Temizlik Yaparken Ayağı Kayıp Düşen Genç Kadın Öldü

Evinde Temizlik Yaparken Ayağı Kayıp Düşen Genç Kadın Öldü
28.05.2014
A+
A-

evinde-temizlik-yaparken-ayagi-kayip-dusen

İzmir’in Selçuk ilçesinde evinde temizlik yaparken ayağı kayarak düşen genç kadın, başını yere çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Selçuk Atatürk Mahallesi 1018. Sokak’taki bir apartmanın 3. katında oturan Gül Ayşe Akın (27), evin salonunu temizlerken suyun yere dökülmesi sonucu ayağı kayarak yere düştü. Gürültü üzerine odaya geldiğinevinde-temizlik-yaparkende annesini yerde yatarken bulan 10 yaşındaki Murat Akın, hemen komşularına haber verdi. Komşuların çağırdığı 112 Acil Servis ekipleri tarafından Selçuk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Düşerken başını çarpan evli ve 2 çocuk annesi kadının ölümü, yakınlarını ve Selçuk halkını üzüntüye boğdu.

Annesi temizlik yaparken kendisinin de diğer odada televizyon seyrettiğini söyleyen Murat Akın, “Annem temizlik yapıyordu, ben de televizyon seyrediyordum.

Birden bir ses duydum ve annemin yanına gittiğimde annem yerde yatıyordu. Hemen yan binadaki komşularımıza haber verdim” dedi.

Öte yandan vatandaşlar, binanın hastaneye oldukça yakın mesafede olduğunu ancak sağlık ekiplerinin olay yerine yaklaşık 25 dakikada geldiğini öne sürdüler.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY-İHA-SELÇUK

evinde-temizlik-yaparken-ayagi-kayip-dusen-genc-kadin-oldu

evinde-temizlik-yaparken-ayagi-kayip-dusen-genc-kadin-oldu2

YORUMLAR
  1. selçuklu dedi ki:

    Sağlık ekipleri 3 dakika içinde olay malinde olduklarını bellirttiler.

  2. selçuklu dedi ki:

    Merhuma Allahtan rahmet acılı ailesine baş sağlığı diliyorum.Sağlık ekipleri 3 dakika içinde olay malinde olduklarını bellirttiler.

  3. Segaş Fırınından ŞİFO dedi ki:

    Merhuma Allahtan rahmet acılı ailesine baş sağlığı diliyorum Şadiye abla Başın sagolsun Allah sabır versin

  4. öznur dedi ki:

    bu selçuk halkının işi gücü olmayacak laf uretmek olmaya başladı. en fazla beş dakika olmuştur sağlık ekipleri gelene kadar 25 dk nerde

  5. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    BU BIZIM YAN BINADA KI KOMSUMUZ HABERI DUYUNCA INANAMADIK BIR KAC KEZ BAKTIK GERCEKTEN O BIZIM KOMSU MU DIYE… COK UZULDUK TOPRAGI BOL OLSUN , AILESINE VE YAKINLARINA SABIRLAR DILIYORUZ…

  6. Deniz dedi ki:

    Allah rahmet eylesin,eşine ve çocuklarına Allah sabırlar versin.Kamuoyunda hep ambulansın geç gelmesinden bahsediliyor.Bunu ana sebebi 112 Acil telefonu aradığınızda İzmir merkez çıkar karşınıza.Ana kumanda İzmir’den yapılır.İzmir Selçuk’u arar en uygun ambulansı olay mahalline yönlendirir.Diğer sebep ise 112 telefonların gereksiz yere meşgul edilmesi,adres sorulması,yemek tarifi istenmesi,görevlilerle dalga geçilmesi vs.En çok da 2. sebep neden olur gecikmelere.Yani ambulanstaki görevlilerin hiç bir suçu günahı yoktur gecikmelerden onlar da ister bir can kurtulsun,çocuklar annesiz babasız yetim kalmasın..

  7. psiko baş kral dedi ki:

    allah rahmet eylesin allah günahlarını affetsın 🙁