site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Evin her köşesinde sehpanın, konsolun veya şifonyerin üzerine uygun dekoratif abajur modelleri

Evin her köşesinde sehpanın, konsolun veya şifonyerin üzerine uygun dekoratif abajur modelleri
10.08.2019
A+
A-

Evinizi dekore ederken bütün odalarda şıklığı yakalamanın bazı püf noktaları vardır. Bunlardan bir tanesi de dekorasyon için abajur kullanımıdır.
Asıl üretim amacı aydınlatma olan abajur modelleri; üretim malzemesi, desen ve renk gibi farklı seçenekler sunarak evinizi görsel anlamda güzelleştirmenize de yardımcı olur. Evinizin en temel gereksinimlerinden biri olan aydınlatmayı sağlarken, seçeceğiniz abajurla odalarınıza aydınlık ve şıklık kazandırırsınız.

Her Tarza Uygun Abajur Modelleri İle Kendi Zevkinizi Yansıtın

Vivense’nin birbirinden özel tasarımlara sahip abajur modelleri, evinizin dekorasyonuna en çok uyan abajuru bulmanızı sağlar. İster klasik bir şekilde, isterseniz de modern dokunuşlarla tasarlanmış abajur modelleri arasından dilediğinizi tercih ederek aynı zamanda evinizin görselliğini zenginleştirebilirsiniz.
Evinizde klasik bir dekorasyona sahipseniz ve bunun destekleyicisi bir abajur kullanmak istiyorsanız, gövde yapısı farklı desenlerle süslenmiş, klasik detaylara sahip bir abajur tercih edebilirsiniz. Eskitme veya ahşap abajurlar ya da şapkasında detaylar barındıran abajurlar evinize farklı bir hava kazandırır. Daha modern çizgilerin hakim olduğu bir dekorasyona sahipseniz, metal görünümlü ya da parlak abajur modellerine bakmanız gerekir. Bununla birlikte farklı ayak tasarımlarına sahip abajurlarla da dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Evinizde kullandığınız mobilyalarınıza bağlı olarak daha gösterişli abajurları tercih edebilirsiniz.
Farklı tasarımlara sahip olan abajur modelleri, aynı zamanda sahip oldukları perdeleme sistemi sayesinde de ampulden yayılan ışığın gözünüzü rahatsız etmesini de engeller. Evinizdeki yetersiz aydınlatma sorununu giderecek olan dekoratif abajur modelleri arasından kendi zevkinize en uygun olanı vivense aracılığıyla hemen seçebilisiniz. Rustik tarzda dekore edilmiş salonlara özel, ahşap abajurlara ne dersiniz?

Doğru Abajur Seçimi İle Şık Bir Görünüm Elde Edin


Yaşam alanınız olan ve doğru dekore edildiğinde hayat kalitenizi yükselten evinizin dekorasyonunda abajur kullanırken birkaç ufak detayla çok daha iyi bir görüntü elde edebilirsiniz. Oturma odanız, yatak odanız ya da çocuk odanız için abajur seçimi yaparken abajurun, kullanacağınız ortama iyi bir şekilde uyum sağlamasına dikkat etmeniz gerekir. Taş, kağıt, cam, hasır, metal, seramik, kumaş ya da plastik gibi abajur yapımı için tercih edilen malzemelerden, evinizin tarzına ve renk dokusuna en uygun modelleri tercih etmek Vivense ile eilinizde. Odalarınızda yer alan halı, perde, koltuk gibi mobilya ve eşyalarınıza göre olan abajur tercihinde bulunmanız önemlidir. Dilerseniz, odanızın içinde ön plana çıkarmak istediğiniz renkte bir abajur seçerek de o rengi vurgulayabilirsiniz.

Salonunuzun dekorasyonunda kullanacağınız abajurları, odanın farklı alanlarına yerleştirebilirsiniz. Yan sehpalarınızın veya kolonların önlerini ya da koltuk yanlarını, şık bir abajur sayesinde zenginleştirebilirsiniz. Özellikle ayaklı abajur modelleri salonda en çok tercih edilen ve kullanılan abajur modellerindendir. Ayaklı abajurları kanepelerin arkalarına yerleştirerek evinizde uyumu yakalayabilirsiniz. Daha küçük ve farklı şapka detaylarına sahip abajurları da konsolların üzerinde kullanarak evinizin havasını değiştirebilmeniz mümkündür.
Evinizin dekorasyonunda kullanacağınız abajurun yanındaki alanları da görsel anlamda zenginleştirebilirsiniz. Abajurunuza uyan taş, biblo, mum ya da vazo gibi farklı aksesuarlar, dilerseniz ev dekorasyonunuza romantik bir hava katmanızı sağlar. Bunun dışında fotoğraf çerçeveleriyle de dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.
Yatak odanızda ise yatak odası takımınızla uyumlu tonlara sahip bir çift abajur modelini yatağınızın iki tarafına koyabilirsiniz. Kabarık fon detaylarına sahip abajurlardan gece lambası olarak faydalanabileceğiniz gibi okuma abajuru olarak da farklı modelleri kullanabilirsiniz. Makyaj masalarındaki aynalardaki görüntünün daha net olabilmesi için alçak ve küçük ayaklı bir abajur modelini aynanın etrafında bulundurmanız yararınıza olur.

Vivense İle Bütçeniz İçin En İdeal Abajuru Seçin
Vivense’nin şık tasarımlara sahip abajur modelleri arasından seçim yaparken kullanım amacınızı belirleyerek, ona göre bir tercihte bulunabilirsiniz. Aydınlatma amacıyla kullanacağınız bir abajurda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, abajurun enerji gücü ve sizin ihtiyacınız olan ışığı gözünüzü yormadan, yeteri kadar sağlamasıdır.
Abajur yapımı sırasında kullanılan malzemelere ve abajurun diğer özelliklerine göre abajur modelleri, geniş fiyat aralıklarında satışa sunulur. Bu sayede Vivense ile kendi bütçenizi aşmadan, hayalinizdeki abajura sahip olabilirsiniz. Eğer beğendiğiniz abajur modeli bütçenizin üzerindeyse, Vivense’nin dönemsel olarak düzenlediği kampanyaları takip ederek ciddi indirimlerden kolayca yararlanabilirsiniz. Bu kampanyalar sayesinde düşen abajur fiyatları ile aklınızdaki abajur modeline çok daha ekonomik fiyatlar karşılığında sahip olabilmeniz mümkündür.
Vivense’de aradığınız şık ve fonksiyonel abajur modellerine güvenilir online alışverişin keyfini çıkararak sahip olabilirsiniz. Abajur çeşitlerini online olarak değil de canlı olarak görmek isterseniz de Vivense’nin web sitesinde yer alan “sana en yakın showroomu bul” seçeneğini kullanabilirsiniz. Böylece sizin konumuza en yakın Vivense mağazasına kolayca ulaşabilir, abajur modellerini keşfederek seçiminizi daha kolay yapabilirsiniz.
Vivense Mobilya sahip olduğu uzman iç mimar ekibini de sizlerle buluşturarak, evinizin dekorasyonunu herhangi bir risk almadan, uzman görüşüyle doğru bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Dekorasyonunuzla ilgili aklınıza takılan her soruyu Vivense mimar ekibine sorabilir, böylece evinizin konseptine en çok uyum sağlayan abajuru daha kolay şekilde seçebilirsiniz. Vivense’nin her detayını düşünerek tasarladığı, hem aydınlatmasıyla sizi mutlu edecek hem de evinizin şıklığını artıracak abajur modellerine çok kısa sürede ulaşmak için hemen alışverişe başlayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.