site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Evden Para Çıkışının Görüntüsü Var

Evden Para Çıkışının Görüntüsü Var
25.02.2014
A+
A-

11375

Türkiye gündeme bomba gibi düşen ses kaydını konuşuyor. Youtube’a yüklenen ses kaydında; Başbakan ile oğlu Bilal Erdoğan’ın 17 Aralık operasyonu günü yaptığı iddia edilen konuşmalar var.

Konuşmalarda; operasyon ihtimalinden dolayı, Başbakan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a elindeki paraları “kaybettirme” ikazları yer alıyor.

Bu konuşmaların montaj olduğu ileri sürülüyor.

Ancak bir iddia da; CHP’nin bu ses kaydından 1 aydır haberdar olduğu şeklinde.

Öyle ki; CHP’nin bu konuşmaları bilmesine rağmen kendileri tarafından gündeme getirilmesini “etik bulmadığı” gerekçesiyle kamuoyuna taşımadığı kulislerde konuşuluyor.

Ve ama…

İddia edilen o konuşmalar bugün internete sızdırıldı.

Bu nedenle CHP olağanüstü toplandı.

İddiaya göre; bu konuşmaları destekleyen görüntüler de var. Ve o görüntülerde Bilal Erdoğan’ın “evden para çıkartmasının” kareleri de yer alıyor.

Bu iddiayı dile getirenler; Bilal Erdoğan’a ait olduğu ileri sürülen sesten “Babacığım, güncel olarak herhalde takip altındayız, görüntülü de takip ediyorlarmış” sözlerini de hatırlatıyor.

Bu görüntülerin de yakın zamanda sızdırılacağı da kulislerde ileri sürülüyor.

Bakalım; “montaj” ve “görüntüsü de var” iddialarından hangisi doğru çıkacak.

Kaynak: Odatv.com

YORUMLAR
  1. cnyt cygr dedi ki:

    chp nin haberi olacakta yayınlamayacak buna sen inanıyormusun.birbirine sıkacak kurşunu yok bunların.değil ses kasetini yayınlamayacak yok yaa bizde yedik bu milleti hala salak yerine koyuyorsunuz.1960 ihtilalinde hazineden 67 ton altın nereye gitti diye sor sen büyüklerine onlar anlar.başka karıştırma.muhalif yorum yayınlanmayacak biliyorum ama bana cevap veremeyecek kadar bilgisiz olman hoşuma gidiyor.

  2. anonim dedi ki:

    Bu söylentiyi Selçuk belediye başkanı çıkarıyordur. böyle muhterem bir kişinin namazında niyazında hayırsever birinin böyle bir şey yapması mümkün değil kesinlikle vefa nın işi.

  3. çöpçü dedi ki:

    yazık ya insanlar ne hale gelmiş evlerde parakasaları ayakkabı kutusunda milyon larca para hala yalan diyorlar at gözlüğümü var bu millette ama adam kurnaz herkezi kendine benzetti işlerine gelmiyor görmek biliyorlarda çıkarları var ondan eskiden heryer dilenci doluydu şimdi yoklar neden adam paraveriyor sen sakatsın almaaş sen sakatı bakıyorsun al maaş böyle olunca evdeki sağlam olanda çalışmıyor niye çalışsınki parageliyor devletten nasıl olsa sonra yolsuzlukları görürlermi görürlerse maaş kesilir türkiye böyle geçinenlerle dolu yani yolsuzluk yok diyenlerin hepsi kıyıdan köşeden başbakanları gibi ………..