site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ette Yeni Lezzetler Steak House (Et Pişiricisi Kasap Ahmet) Kapılarını Açtı

Ette Yeni Lezzetler Steak House (Et Pişiricisi Kasap Ahmet) Kapılarını Açtı
29.03.2017
A+
A-

Selçuk yeni bir lezzet mekanına daha kavuştu. Selçuk çarşı girişinde açılan Et Pişiricisi Kasap Ahmet geçtiğimiz Cuma günü hizmete girdi. Kasap dükkanı ve steak house olarak hizmet veren yeni mekanın açılış kurdelesi Kaymakam Ayhan Boyacı ve Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu tarafından kesildi.

Yeni lezzet durağı Steak House restoranında kilo ile et çeşitleri, sakatat ve ızgara türleri servis edilirken mekanı işleten Ahmet Düzgün Selçuklulara ette yeni ve modern bir anlayışla hem geleneksel hem de modern lezzetler sunacaklarını söyleyerek tüm Selçukluları ve kente gelen misafirleri ağırlamaktan memnun olacağını belirtti.

Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu üyesi İlkan Gülgün ile Ticaret Odası ailesinin katıldığı açılışta Oda Başkanı Koray Yolcu, lezzet ve hizmet kalitesi anlamında Selçuk’ta önemli bir ihtiyaca cevap verecek mekanın hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.