site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Etkinlik Çadırı Mahalle Mahalle Geziyor

Etkinlik Çadırı Mahalle Mahalle Geziyor
18.01.2014
A+
A-

segem-logo2

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi harika bir organizasyona imza atıyor. 20 Ocak’tan itibaren Selçuk’ta her hafta bir mahallede Etkinlik Çadırı kurulacak. 5 gün boyunca sabahtan akşama kadar açık olacak çadır,başta kadınlar olmak üzere tüm mahalle sakinlerini buluşturacak ve mahalle halkına müzikten, dansa, film gösteriminden psikolojik ve hukuki danışmanlığa kadar pek çok hizmet sunacak.

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde başlatılan Sokak Buluşmaları 20 Ocak Pazartesi günü saat 08.30’da Zafer Mahallesi’nde başlayacak. 24 Ocak Cuma günü saat 17.00’ye kadar Zafer Mahallesi Çamlık Parkı’nda olacak Etkinlik Çadırı 27 – 31 Ocak tarihleri arasında 14 Mayıs Mahallesi 4025 sokakta, 3 – 7Şubat tarihleri arasında Cumhuriyet Mahallesi 5024 sokak parkı (19 Mayıs Çarşısı arkasındaki park), 10 – 14 Şubat tarihleri arasında Atatürk Mahallesi 1051 sokakta, 17 – 21 Şubat tarihleri arasında ise İsabey Mahallesi 2012 sokakta  (Eski Girne Restoranı yanı) kurulacak. 5 hafta boyunca 5 mahallenin her birinde 5er gün kurulu olacak Etkinlik Çadırında her gün saat 08.30’dan 17.00’ye kadar bir birinden eğlenceli ve yararlı faaliyetler yer alacak.
Ünlü dans eğitmeni Lale Roche’nin “Dans et zayıfla, Sağlık İçin Dans” etkinliğinden Gizem Tokay ile spor saatine, sabun yapım kursundan, mum yapım atölyesine, müzik dinletisinden, psikolojik ve hukuksal danışmanlığa, çocuk oyunları atölyesinden film gösterimine ve müzik dinletisine kadar pek çok etkinliğin yer alacağı çadırda ayrıca çay saatleri, kahve ikramları ve bol bol da sohbet olacak. Bu çalışma sayesinde Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin kadınlarla yaşadıkları mahallede buluşacağını ifade eden Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı ve Selçuk Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Filiz Ceritoğlu Sengel “Etkinlik çadırımızla her hafta Selçuk’un bir mahallesinde 5 gün boyunca Selçuk halkı ile buluşacağız. Bu sayede Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi ile türlü sebeplerle buluşamamış olanların da ayağına gitmiş olacağız. Her mahallede 5 gün boyunca başta kadınlarımız olmak üzere tüm mahalle halkıyla buluşmamızı sağlayacak bu etkinlik çadırımızda sadece eğlence değil hukuki ve psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz de yer alacak. Spor, dans, müzik, sohbet ve hobi atölyeleri ile her günü bir birinden canlı geçecek etkinlik çadırımıza tüm Selçuk halkımızı bekliyoruz” dedi.

Etkinlik Çadırı Takvim ve Adresleri

Zafer Mahallesi: 20 – 24 Ocak Çamlık Parkı
14 Mayıs Mahallesi: 27 – 31 Ocak 4025 sokak
Cumhuriyet Mahallesi: 3 – 7 Şubat 5024 sokak parkı(19 Mayıs Çarşısı arkasındaki park)
Atatürk Mahallesi:    10 – 14Şubat 1051 sokak
İsabey Mahallesi:    17 – 21 Şubat 2012 sokak  (Eski Girne Restoran Yanı)
SEGEM-CADIR

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. ayşe dedi ki:

    bu çadır segemin etkinlik çadırı değil vefa beyin seçim çadırı. bu seçimde halkın karşısına çıkmaya yüzü olmayan başkan bey segemi kullanarak mahallelerde seçim kampanyası yapacak. segemin bu şekilde kullanılması çok ayıp.o derneğe chp li olmayan bizlerde gidiyoruz

  2. sabıkalı dedi ki:

    aynen öyle haklısınız

  3. selcuk dedi ki:

    Cark kurnazlari sizi

  4. martı dedi ki:

    Vefa Başkanin niye insan içine çıkmaya yüzü olmasin ayşe hanım.şu Türkiye’de bu kadar yolsuzluk yapmış partinin başkanı insan içine çıkıyor utunmıyor onu görmüyorsunuz galiba.Vefa başkan gönlünü gere gere halķın içinede çıkar,segem çadırınada gider.siz kafanızı takmayın böyle konulara.5 sene daha Vefa başkan.geresi teferruat.

    1. Ayşe dedi ki:

      Kendi söylediğine kendin inanıyormusun gerçekten.

      1. martı dedi ki:

        Ben her söylediğim kelimeye inanıyorumda. senin gözlerin kör galiba.Şu desteklediğin ayakkabı kutucu partisinin yolsuzluklarını ve ülkeye verdikleri zararları göremiyorsan o da senin algınla alakalı bir sorun çok yazık ya. Haaaa sen ne söylersen söyle Vefa yine başkan kıskananlar çatlasın…..

    2. Anonim dedi ki:

      martı senin bilmediğin çok şey var. vefanın neden sokağa çıkamadığı ile ilgili. en iyisimi üç yıldır selçukta yaşayan olarak sus sen.

      1. martı dedi ki:

        anonim ben doğuma büyüme Selçuk’luyum. senin dediğin gibi 3 seneden beri selçukta yaşamıyorum. Vefa başkan her şekilde sokağa çıkıyor,sen görmek istemiyorsun herhalde.Başkan hırsızlık mı yaptı da sokağa çıkmasın, selçuk’u peşkeş mi çekti de sokağa çıkmasın.Sen ilk önce savunduğun kim ise ki belli onlara bak.Türkiye’yi soyup soğana çevirdiler hala utanmadan sokağa çıkıyorlar sizin gibi kıt düşüncelilerde onları savunmaya devam ediyorsunuz. Çok yazık ya.

  5. anonim dedi ki:

    partilerin seçim propagandalarını engelleme merkezi gibi görünüyor

  6. Özlem dedi ki:

    Kız Ayşe başkan hep çarşıda pazarda AKP nin adayları hiç ortada yok. selçuk için hiç bir iş yapmadıklarından mı ? yada yolsuzluklardan mı ? bilmiyorum. Ama üzülme Binali yıldırım buişi çözecek soruşturma nereye giderse gitsin demiş. soruşturmayı başlatan savcıları görevden aldılar polisleride sürdüler yeni adalet bakanı müsteşarı dosyayı kapatın diye talimat vermiş. göğsünüzü gere gere AKP ye oy verebilirsiniz.nede olsa ak beyaz vede adaletli bir parti.

  7. SELÇUK LU dedi ki:

    akp ayakkabı çadırı kuruyormuş para sayma makinası dağıtacakmış

  8. ANONİM dedi ki:

    Vefa başkan da herşey var sen merak etme sen o çadıra gel ücretsiz pisikolojik destek verilecek faydası olur belki?????????*

  9. EV HANIMI dedi ki:

    sakın yapılan güzel işlere destek olursunuz selçuklu kadınların bir araya gelerek selçuklu kadınlar için iyi ve faydalı işler yapmaya çalışıyorlar siz de bi şeyler yapın da görelim

  10. selçuk lu bayan dedi ki:

    ellernize sağlık siz bunlara bakmayın bunlar gibi yolmaya değil yola devam

  11. Anonim dedi ki:

    Ayşecik sen, senin paralarını Ayakkabı kutularına saklayan Para partisine destek vermeye devam et. Adamlar 7 sülalesini zengin edecek hırsızlığı gözümüzün içine baka baka yapmışlar sen hala daha SEGEM çadırına kalkmış laf söylüyorsun. Haklısın Vefa senin başbakanın gibi hırsızlık yapmadı yapsaydı hora geçerdi.