site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Eşsiz Rotalar Alaturka Yatçılık İle Sizi Bekliyor

Eşsiz Rotalar Alaturka Yatçılık İle Sizi Bekliyor
25.11.2016
A+
A-

Size özel bir tatil imkanı tanıyan mavi yolculuk programları, eşsiz rotaların güzelliklerini ayağınıza seriyor. Birbirinden özel ve güzel bölgelerin keyfini sürebileceğiniz bu programlar için Ege ve Akdeniz kıyıları en ideal bölgeleri oluşturuyor. Çam ağaçlarının eşsiz güzelliği, denizin muhteşem maviliği, el değmemiş koylar ve plajlarla dolu alanlar mükemmel tatil olanakları için tercih edilen yöntemlerin başında geliyor.

Şehir hayatının stres ve gürültüsü yapısından sıkılıp daha özel bölgelerde kafa dinlemek isteyen insanlarca tercih edilen mavi yolculuk programları geçmişte balıkçı tekneleriyle yapılırken, günümüzde ise teknolojinin ve imkanların getirmiş olduğu avantajla her kesimden insanın dikkatini çeken bir yapıya büründü. Huzurlu ve sakin bölgelerin keyfini sürmek isteyen kişiler, tercihlerini mavi yolculuk gibi alternatiflerle süslüyor. Birbirinden özel bölgelerin keyfini sürebilmek için ilk yapmanız gereken Standart yat kiralama ile işe başlamak olacaktır. Standart yatlar içerisinde her türlü imkanı size sağlayan yat kategorisinde bulunup ihtiyaçlarınıza çözüm üretecek nitelikleri taşıyacaktır. Özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarında unutulmaz bir tatil deneyimi amacıyla kiralayacağınız yatlar, klasik Türk guletleri, motorlu veya motorsuz yatlar ile katamaranlardan oluşabilir. En güzel rotaların keyfini en özel yemekler ile çıkarabileceğiniz bu yolculuk size unutulmaz bir deneyim sunacak ve eşsiz bir bölgenin keyfini sürmenize olanak tanıyacaktır. Standart olarak tercih edebileceğiniz yatlarda hem bölgenin doğal güzelliklerini görebilir hem de size sunulan Türk ve dünya lezzetlerinin en güzel örneklerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Türk kıyılarından başlayan ve Yunan adalarını da içine alan eşsiz bir coğrafyanın keyfini çıkarmak için yapmanız gereken tek şey muhteşem fırsatları değerlendirmek olacaktır. Unutulmaz anıları yaşayabileceğiniz bu bölgeler, size özel tatil deneyimleri ile karşınıza çıkacak ve eşsiz güzellikler karşısında büyülenmenizi sağlayacaktır. Ege veya Akdeniz bölgesinde hangi destinasyona giderseniz gidin Alaturka yatçılık sizi bekliyor olacak. 25 yıllık denizcilik deneyimini sizlere sunan Alaturka, danışmanları sayesinde eşsiz bir tatil olanağını yakalamanıza imkan tanıyacak. Alaturka’nın size sunacağı standart yatlar arasında Türk guletleri, motorlu veya motorsuz tekneler, katamaranlar yer alacak. Bunları isterseniz kaptanlı veya kaptansız kiralama tercihi de tamamen size kalacaktır. Daha ekonomik çözüm arayanlara da yardımcı olacak Alaturka, kabin kiralama servisiyle bu keyfi yaşamanızı sağlayacaktır. Akdeniz veya Ege’nin muhteşem güzelliğine açılabileceğiniz, çam ağaçları ile kaplı koyların keyfini sürebileceğiniz yolculuklar size özel tur programları ile karşınıza gelecek. Hayalini kurduğunuz bir tatili mükemmel olanaklarla yaşamanızı sağlayacak olan Alaturka, el değmemiş koyların tüm güzelliğini sizlere ulaştıracak. Pırıl pırıl denizin ve kumsalların mükemmelliği altında yapacağınız tatil, hayatınız boyunca unutamayacağınız bir deneyime taşınmış olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.