site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnafın Kutusundan Ne Çıktı?

Esnafın Kutusundan Ne Çıktı?
21.12.2013
A+
A-

esnaf-ayakkabi-kutusu (1)

İzmir’in Selçuk ilçesinde elindeki ayakkabı kutusuyla objektife poz veren esnafın kutusundan 4.5 milyon dolar yerine bakın ne çıktı.

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan İzmir’in Selçuk ilçesinde ayakkabı mağazası işleten esnafın elinde tuttuğu ayakkabı kutusunun içinden ödeme tebliğleri, kredi makbuzları ve faturalar çıktı. Esnaflık yapan aynı zamanda da Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten Özgür Aydoğan yıllardır her şeye rağmen ayakta kalmaya çalıştıklarını fakat kendilerinin bu sıkıntılara katlanırken siyasilerin ölçüsüz şekilde çalıp çırptığını gördüklerini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; “İşte buyurun buda esnafın ayakkabı kutusu, içinde 4.5 milyon dolar yok ama ödeme tebliğlerini gören esnaf her seferinde 3.5 atıyor zaten. Bizim ayakkabı kutularımız ağzına kadar ödeme tebliğleri kredi makbuzları ve faturalarla dolu, bunun neresi hak, bunun neresi “AK” biz anlayamadık. Turizm tekelleşti, dev marketler çarşı merkezlerine kadar girdi, esnaf kredi batağından kurtulamıyor. Holdingler her istediğini alırken esnafın sırtına her geçen gün daha fazla yük konuyor. Çocukları gemicik yüzdüren, ailece rüşvet ve yolsuzluk çukuruna batmış siyasetçiler yarın kapımıza gelip oy istemeye kalkmasınlar. Esnaf olarak kirli siyasetin sağına da soluna yeter artık diyoruz” dedi.
ayakkabi-kutusu

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. anladın sen dedi ki:

    ama kutunun içinde 1 dolar destesi de var.4,5 milyonluk rüşveti 1 dolarlık banknotlarla almadıklarına göre o zaman bu müdür hafta sonları düğünlerde extraya falan gidiyor olabilir.demekki ihtiyacı varmış.çamur at izi kalsın uygulaması pek tutmuycak bu gidişle biraz daha dikkat.

  2. Geçmiş olsun. dedi ki:

    100 dolarlarda dikkat çekiyor. Bence çamuru atmaya gerek yok çünkü içine batmışlar bile. Sokakta nasıl gezecek bunların kuyrukları. Hep yemlendikleri için avlanmayı unutmuşlardır.

  3. Anonim dedi ki:

    çamur at dediğin müdür ve bakanların 2 oğlu cezaevinde. Orduya yıllarca hizmet etmiş subaylar içeri atılırken bir suçları yoksa içeri atılmazdı diyen sizin zihniyet şimdi çamur atıyorlar diyor.. Harbiden ampül kafalısınız.. Ampül gibi içi boş sadece bir tel var oda arada kopuyor…

    1. anladın sen dedi ki:

      postal yalayacısı orduya her hizmet eden masum mu ? cezaevine her girenin suçlu olmadığını idda ediyorsunda bunların iftira olabiliceği ihtimalini neden yok sayıyorsun.fettullaha düne kadar küfür ediyordunuz bugün o ihtimali görmezlikten geliyorsunuz.1 dolarlık banknotların başka açıklaması olabilirmi.sizin cuntacı beyniniz bu kadar işliyor işte.

      1. Anonim dedi ki:

        Ateş olmayan yerden duman çıkmaz gerçi siz biz tayibin k…. kıl…. diyen zihniyet olduğunuz için anlamaZsınız.

  4. ANONİM dedi ki:

    ANLADIN SEN diyen AKP li biri senin yatak odana 5 tane para kasası yada ayakkabı kutuları ile mangırları bıraksa haberin olmaz mı? Gerçi senin geçinmeye gönlün yok bizde burada yazıyoz öööle Bizimkide akıl.