site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Esnafın Çevreci “Jiletçek” Duyarlılığı

Esnafın Çevreci “Jiletçek” Duyarlılığı
06.05.2018
A+
A-

SESO ve Şirince Türetim Derneği’nin ortak projesi çevreciler ve esnaftan destek geldi.

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şirince Türetim Derneği’nin ortak projesi için berber esnafı ile birlikte basın mensuplarına bilgi verildi. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Özgür Aydoğan çöpe atılan jiletlerin geri dönüşüm açısından bir kayıp olduğunu söyledi ve bu jiletlerin çöplerde yiyecek arayan hayvanların zarar görmelerine sebep olduğunu ayrıca çöplerden topladıkları ile geçinmek zorunda kalan insanların bu jiletler nedeni ile yaralandıklarına dikkat çekti. Projenin küçük ama önemli ve anlamlı olduğunu söyleyerek kendilerini en çok berber esnafının projeye sahip çıkmasının mutlu ettiğini iletti.

Şirince Türetim Derneği Başkanı Mehmet Kuzu, Çevre Teknolojileri San. Tic.Ltd.Şti (ECOREÇ) firmasından Ziraat Mühendisi Tuba Çelik ve Berber Esnaflarının katıldığı proje tanıtımında konuşan Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller, katılımcılara ve gazetecilere projenin gerekli ve güzel bir girişim olduğunu söyledi. SESO yönetim kurulu ve çalışanları bir aile olarak bundan sonrada Selçuk ve Selçuk esnafını ilgilendiren konulara destek vermeye devam edecekleri söyleyen Güller, proje önerisini kendilerine ileten Şirince Türetim Derneği Başkanı Mehmet Kuzu’ya duyarlılığı için teşekkür etti.

Ufak kutucuklar halindeki mekanizmayı Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına teslim eden Şirince Türetim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kuzu, bu kapsamda gerçekleşen toplantıda berber esnaflara proje hakkında detaylı bilgi verdi. Kuzu, “Jiletçek” projesini Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile hayata geçirdiklerini belirterek, berber esnafların geri dönüşüme destek olmaları için çağrıda bulundu. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odasının desteği ile bu konunun takibini yapacaklarını kaydeden Dernek Başkanı Mehmet Kuzu, Başkan Hayri Güller’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.