site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnafı Coronadan Önce Ekonomi Vuracak

Esnafı Coronadan Önce Ekonomi Vuracak
21.03.2020
A+
A-

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2. Başkanı Özgür Aydoğan açıklanan ekonomik kararların esnafın sahipsiz olduğunu birkez daha gösterdiğini söyledi.

Büyük marketler ve alışveriş merkezlerinde yer yer yaşanan aşırı zamlar ve fırsatçılıklar esnaflar arasında yok denecek kadar az. Vatandaş aradığını esnafta buldu ve ihtiyaçlarını her zamanki gibi gideriyor. Son günlerde piyasada yaşanan bunalım ve istikrarsızlık herkes gibi esnafı da şiddetli biçimde etkiliyor. Sosyal yaşam ve ülke ekonomisi için büyük önem taşıyan esnaflar maalesef Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Corona virüsüne karşı açıkladığı ‘İstikrar Kalkanı’ isimli paketten umduklarını bulamadılar.

KREDİ VE BORÇ ÖTELEME ÇÖZÜM DEĞİL!

Her buhranda önümüze konan kredi aldatmacası bu seferde bize seçenek gibi sunuluyor. Olmayan para ile kredi ödenmez. BAĞKUR ya da Vergi ödemelerini ötelemek hiçbir şeye çözüm olamadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Belediyesi ve daha birçok belediye kiracılarından kira almayacaklarını ilan ettiler. Buna benzer uygulamaları hükümettende bekliyoruz. Alacaklarının tarihlerinin ertelemesi değil tamamen silinmesi ülkemizdeki tüm esnafların yakıcı sorunu ve hükümetten açık beklentisidir.

ESNAF ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPIYOR SIRA HÜKÜMETİMİZDE

Deprem oldu esnaf maddi manevi ülkesinin menfaati için ne gerekiyorsa yaptı, Suriyede kahraman ordumuzun operasyonları sırasında yine esnaf askerimizin yanında maddi manevi çelik gibi dikildi. Şimdi Corona belasında kapımızda ve biz yine hükümetin ve ülkemizin yanındayız, üstümüze düşeni yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Artık sıra hükümette, esnafın beklentilerine sessiz kalınmamalıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.