site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnafa Yapılandırma Müjdesi

Esnafa Yapılandırma Müjdesi
03.09.2016
A+
A-

AİDAT BORÇLARINA YAPILANDIRMA

19.08.2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6735 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunla oda aidat borçlarına faiz indirimi ve taksitle ödeme imkanı getirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Selçuk Esnaf Odası Başkanı Hayri Güller; “ Geçim sıkıntısı ve ödeme güçlüğü içinde olan küçük esnaf ve sanatkarlarımızın vergi, SGK. ve aidat borçlarının yeniden yapılandırılmasına imkan verilmesi bir nebze nefes almamızı sağlayacak. Vergi ve SGK borçları ile ilgili açıklamayı ilgili mercileri yapacaktır. Oda aidat borçları ile ilgili üyelerimize ilk hatırlatmam yapılandırma müracaatlarını 31 Ekim 2016 tarihine kadar yapmaları. Ödemeler ise 30 Kasım 2016 tarihine kadar yapılabilecek. Borç asıllarında herhangi bir af yok. Ancak 30 Kasım 2016 tarihine kadar birinci taksiti ödenmek kaydıyla aylık dönemler halinde toplam 6 taksitte ödeme yapılması halinde, aidat alacaklarına uygulanan gecikme zamları silinecek. Esnaf ve sanatkar arkadaşlarım ödemelerini kredi kartı ile de yapabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.