site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnafa indirimli elektrik

Esnafa indirimli elektrik
27.11.2014
A+
A-

ESNAFA İNDİRİMLİ ELEKTRİK

İESOB ile Zorlu Enerji indirimli elektrik kullanabilmesinin önünü açacak protokolü imzalandı. Protokol hakkında bilgi veren SESO Başkan Vekili Özgür Aydoğan, “Esnafımızın en önemli gider kalemlerinden olan elektrik, protokol sayesinde bundan sonra indirimli kullanılacak” dedi.

Zorlu Enerji ile İESOB arasında imzalanan protokol ile SESO üyeleri, işyerlerinde ve konutlarında indirimli elektrik tarifesinden faydalanabilecek. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Özgür Aydoğan 1 Kasım itibariyle geçerli olan protokolden 110 bin esnaf ve sanatkarın yararlanmasının beklendiğini, esnafın yılda 720 TL’ye yakın elektrikten indirim kazanacaklarını ifade etti. Protokol ile belirlenen rakamlar hakkında bilgi veren Zorlu Enerji Kamu İlişkileri Direktörü Servet Bahadır, “Sisteme dahil olacak esnafın taban 133 TL-500 TL arasında olan bir fatura ile yüzde 11 net indirim kazanırken, 501 TL ile 1000 TL arasındaki enerji tüketiminde yüzde 11.17, 1001 TL üzerindeki enerji tüketiminde ise yüzde 11.52 net indirim uygulayacağız” dedi. Bu kapsamda indirimli elektrik kullanmak isteyen esnaf ve sanatkarların bilgi için SESO’ya başvurmaları yeterli olacak. Hazırlanan belgelerin Zorlu Enerji’ye iletilmesi ile yasal prosedür başlatılarak, Piyasa Uzlaştırma Merkezi (PMUM) onayı alınacak ve üyeler indirimli elektrik kullanımına başlayabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.