site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnaf Temsilcileri Mazbatalarını Aldı

Esnaf Temsilcileri Mazbatalarını Aldı
12.02.2014
A+
A-

selcuk-esnaf-odasi-yonetim-kurulu

Belediye başkanlığı seçimlerini aratmayan hararetli bir genel kurul geçiren Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası mazbatasını aldı.

09 Şubat 2014 tarihinde gerçekleşen genel kurulda karşı esen rüzgarlara rağmen rakiplerini geride bırakmayı başararak tekrar göreve gelen Hayri Güller ve ekibi seçim kurulundan mazbatalarını alarak göreve resmen başlamış oldular. Kendilerini inançla destekleyen rekor katılımla genel kurula katılan oy veren vermeyen bütün esnaflara teşekkür eden esnaf temsilcileri mazbata sonrası ilk yönetim kurulu toplantılarını da gerçekleştirmiş oldular.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    SAYIN BASKAN HAYRI BEY IN YENI GENC DINAMIK YONETIM ARKADASLARINI VE ODA DA GORUNMEYEN HIZMETLER SERGILEYENLERIMIZI YUREKTEN KUTLUYORUZ BASARILAR DILIYORUZ…

  2. esnaf dedi ki:

    Değerli Okurumuz Yorumunuz Onaylanmamıştır. Bunun Birden Fazla Nedeni Olabilir. Lütfen Yorumlarınızda Küfür, Hakaret, Aşağılayıcı Bir İfade, Kanıtlanmamış Bir İddiaya Yer Vermeyiniz. Unutmayınız Ki Bu Uygulamamız Adli Soruşturmalar Karşısında Sizi De Korumayı Amaçlamaktadır. İlginiz İçin Teşekkürler….

  3. Esnaflar dedi ki:

    Genç ekip dediğiniz yarısı Emekli sandığından ve esnaf olmayan insanlardan oluşuyor ( Gerçek İşçen ) yani yine kaldık sizin gibilerin eline vaay halimize…

  4. Cumhuriyetçi dedi ki:

    Çocuk parlkından mı toplasınlar. Arkadaş emekli adam yönetici olabilir mi? Seçim kurulu mazbata verir mi? Yalan ve iftira ile bu işler olmuyor gördünüz işte. Gerçek İşcen yasal olarak esnaf ve vergi verip aidat ödüyor, etik olarak eleştirin eyvallah ama yalan yakışmaz. Hepsi iyi insanlar. Başarılar Sarı Listeye.

  5. Yıldırım. dedi ki:

    Hayri Güller kötü biri değil ama yıprandı. Listesinde güçlü isimler olduğu için kazanabildi. Her durumda mavi listeden kat kat iyiler. Sarı listenin kazanması sol birliğin zaferi olarak düşünülmeli. Vefa başkan etrafıyla barışırsa AKP’yi sandığa gömer. Koray beyin bir daha seçilmesi çok zor zaten.