site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnaf Odasından CHP ve MHP’ye Ziyaret

Esnaf Odasından CHP ve MHP’ye Ziyaret
29.12.2014
A+
A-

mhp-ziyareti

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisine ziyarette bulundu.

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller, Başkan Vekili Özgür Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nazım Değişmez, Hatice Korkmaz, Şaban Yılmaz ve Halil Bayar’ın yanı sıra Disiplin Kurulu Üyeleri; Gerçek İşcen, Burcu Karyanlı ve Emin Ürel’in katılımı ile gerçekleşen iki ziyarette de karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunularak temenniler sunuldu.

Her iki siyasi partinin gerçekleşen kongreleri sonrasında oluşan yeni yönetimini tebrik eden ve gelecek dönemler için başarılar dileyen Esnaf Odası yönetimi, önce Cumhuriyet Halk Partisine daha sonra ise Milliyetçi Hareket Partisine ziyaret gerçekleştirdi. CHP yeni yönetimini ve başkanını kutlayan esnaf odası yöneticileri CHP’yi ziyaretinde ilçe sorunları hakkında da görüş alış verişinde bulundular.

30 Martta gerçekleşen yerel seçimlerde, MHP İlçe Başkanlığından istifa ederek, Belediye Başkan adayı olan Levent Görür, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında tek aday olarak tekrar İlçe Başkanlığı koltuğuna oturmuştu. Levent Görür’ün seçimlerde gösterdiği başarısından dolayı ve aynı zamanda İlçe Başkanlığı görevini tekrar üstlenerek yeni yönetimiyle yola çıkmasını kutlayan Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri, Selçuk için hayırlı ve güzel işler yapılmasını temenni ettiler.

chp-ziyareti

mhp-ziyareti2

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Oda seçimlerinde sizden bizden değil de iş yapan adamı seçelim diyaloğu geçmiştir umarım…

  2. Anonim dedi ki:

    Hayri başkan ziyaretine gittiğin CHP liler; kendi komplekleri yüzünden partilerini sattı. ilçenin geleceğini sattı.