site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnaf Odalarından Üniversite Öğrencilerine Burs Desteği

Esnaf Odalarından Üniversite Öğrencilerine Burs Desteği
12.09.2014
A+
A-

esnaf-odasi-burs

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Vakfı kanalı ile verilecek bursun ayrıntılarını ve başvuru koşullarını duyurdu.

SESO’dan yapılan yazılı açıklamada 2014-2015 Eğitim – Öğretim yılında başvuru şartlarına uyan 15 öğrenciye verilecek burs hakkındaki ayrıntılara yer verildi. Açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

İlgili yönerge doğrultusunda, Esnaf Siciline kayıtlı üyelerimizin, Türkiye’deki üniversitelerin lisans seviyesinde örgün eğitim programlarına bu yıl kaydolan, yetenekli, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan çocuklarına verilecek burslar karşılıksızdır.

Aşağıdaki şartları karşılayan, annesi veya babası esnaf siciline kayıtlı öğrencilerin, değerlendirmeye katılabilmeleri için 30 Eylül 2014 tarihine kadar www.iesob.org.tr adresindeki burs başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvurular Değerlendirme Komitesi tarafından incelenerek asil ve yedek liste oluşturulacak ve ilgili kişiler ile irtibata geçilecektir.

Başvuru Şartları
– T.C. vatandaşı olmak,
– 25 yaşından büyük olmamak,
– Anne veya babasının İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği siciline kayıtlı olması,
– 2014-2015 Eğitim – Öğretim yılında Türkiye’deki üniversitelerin lisans seviyesinde örgün eğitim programlarını kazanmış olmak,
– Maddi desteğe ihtiyacı olmak,
– Başka bir resmi veya özel kuruluştan burs almaya hak kazanmamış olmak. (Kredi ve Yurtlar Kurumu hariç)

YORUMLAR
  1. VATANDAŞ dedi ki:

    ŞARTLARA BAKILIRSA KENDİ ÇOCUKLARINIZA BURS VERİYORSUNUZ .ESNAF ODASINA KAYDI OLMAYANA BURS YOK YANİ

  2. fakir ama gururlu öğrenci dedi ki:

    kendi kendine burs vermek. çok mantıklı.