site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Esnaf İnşaata Tepkili

Esnaf İnşaata Tepkili
10.11.2014
A+
A-

insaat-ziraat-bankasi (3)

Selçuk Ziraat Bankası binasında gerçekleştirilen tadilat nedeniyle, rahatsız olduklarını ifade eden bir çok vatandaş bu durumun bir an önce sonlanmasını ya da yapılan tadilata yönelik çeşitli önlemler alınarak toz ve gürültü kirliliğinin en aza indirgenmesi gerektiğini ifade etti.

Selçuk şehir merkezinde bulunan Ziraat Bankasında birkaç gün önce tadilata başlandı. Yenilenme aşamasında olan bankanın yarattığı toz dumanı ve gürültü kirliliği, çevrede bulunan esnafların zor durumda kalmasına sebep oldu. Aynı zamanda yayaların yoğun olarak kullandığı yolun dar olması sebebiyle, yapılan tadilat tehlikeye yol açıyor.

Çevrede bulunan restoran ve diğer işletmelere gelen müşteriler, tozdan etkilenerek yer değiştirmek ya da mekandan ayrılmak zorunda kalıyor. Bazı vatandaşların sosyal medyada yayınladığı fotoğraflar tepkilerin derecesini belirtirken, tadilat çalışmalarının bir süre daha devam edeceği söyleniyor.

insaat-ziraat-bankasi (1)

insaat-ziraat-bankasi (2)

YORUMLAR
  1. Vatandaş dedi ki:

    Bu banka yirmi beş sene içinde altıncı tadilat yaptırıyor.Bu konuda yerel idarenin hiç yaptırımı yok mu?Müze yıkıldı.Selçuk turizm imajı sıfırlandı.Gerçekten vatandaşa zarar vermek için herkes uğraşıyor.Cesur olun her şeye evet derken çeyrek düşünmeyin…

    1. Anonim dedi ki:

      Sevgili ,kardeşim,bu işde rahatsız olacak bir şey yok.Selçuk şehir olacaktı ,devletin yardımları yağacaktı !!!bak yağıyor,esnaf zarar görebilir ,görsün ,yandaşların düzeni güzel ve iyi ,sen sen ol o taraflarda gezerken ,kafana KASK takarak yürü,ne olur ,ne olur.Bunlar büyüme ,şehirleşme sancıları.