site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnaf Çiftçinin Derdine Çözüm Üretiyor

Esnaf Çiftçinin Derdine Çözüm Üretiyor
05.12.2012
A+
A-

Yabani hayvanlarla başı dertte olan çiftçilere ve zeytin çırpma işini kolaylaştırmak isteyen bahçe sahiplerine ucuz ve kullanışlı çözümler üreten yeni cihazlar vitrinleri süslüyor.

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Aydoğan, esnaf ziyaretleri çerçevesinde Ziegburg caddesinde hizmet veren Örnek Elektrik sahibi Necati Kasap’ı ziyaret etti. Esnafın beklentilerini ve yaşadıkları sıkıntıları aktaran elektrikçi Necati Kasap Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Aydoğan’ın ziyaretini olumlu karşıladığını ve çalışmalarını desteklediğini söyledi. Ziyaret sonrasında yeni satışa sunduğu ürünleri de tanıtan deneyimli elektrikçi yabani hayvanlarla başı dertte olan çiftçilere şarj cihazı, kutu, akü ve güneş enerjisi panelinden oluşan yabani hayvan kovucu cihazı önerdi. 750 TL fiyat ile satışa sunduğu cihazın çiftçilerin sıkıntısına çözüm olacağını söyledi ve çırpma işini kolaylaştırmak isteyen bahçe sahiplerine de akü, şarj aleti, 20 metre kablo ve makineden oluşan Zeytin Çırpma aletini önerdi. Deneyimli esnaf Necati Kasap 1700 TL fiyat ile satışa sunduğu cihazı ve diğer ürünleri görmek veya incelemek isteyenler için dükkânının her zaman açık olduğunu söyledi.

YORUMLAR
  1. serro dedi ki:

    hayırlı satışlar bol kazançlar dilerim.. :))

  2. hakan dedi ki:

    bu fıyatlara bu ürünler için teşekkür ederiz ….

  3. Esat dedi ki:

    Çin malı değilse çok uygun fiyatlar alınabilir.

  4. selcuklu dedi ki:

    kesin cin malidir … bu fiyatlara italyan veya avrupa mal vermezler