site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Eski Yağ Fabrikası yanındaki yol genişletiliyor

Eski Yağ Fabrikası yanındaki yol genişletiliyor
03.03.2015
A+
A-

selcuk-eski-yag-fabrikasi (1)

Vatandaşların huzuru için her çalışmayı ele alan Selçuk Belediyesi, Zafer Mahallesi’nde bulunan eski yağ fabrikası yanındaki yolu genişletiyor.

3194 sayılı İmar Kanunun 18. Maddesi uygulaması kapsamında Zafer Mahallesinde bulunan Yağ Fabrikasının bahçe duvarı Selçuk Belediyesi ekipleri tarafından yıkılarak, yol genişletme çalışmasını başlatıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy, söz konusu yağ fabrikasının bahçe duvarının yola taşması nedeni ile Zafer Mahallesi 3010 Sokağın içerisinde kalan bahçe duvarının yıkılarak yolun genişletilmesinin sağlanacağını kaydetti.

Oldukça dar ve trafik akışında tehlike yaratan yolun genişletme çalışmalarına yıkım gerçekleştikten hemen sonra başlanılacağını kaydeden Aksoy, “Yol trafiğinde büyük bir tehlike yaratan bu sorun yapılacak olan bu çalışmalarla ortadan kaldırılacak. Belediye olarak bu tür sorunlarımıza çok hızlı bir şekilde çözüm üreterek sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Çünkü vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru bizim için her zaman önemlidir” dedi.

selcuk-eski-yag-fabrikasi (2)

selcuk-eski-yag-fabrikasi (3)

YORUMLAR
  1. SEYİN AKPİNAR...KİRECCİLİ dedi ki:

    İyi Guzel cok teşekkur ederiz sn.atilla bey.şu kireccili yolununda tamirini yapardaniz bizlerde memnun olacağiz..SELAM VE SAYGİLAR

  2. AAAA. dedi ki:

    YENİ Mİ AKLINA GELDİ.SANKİ YILLARDIR İMAR MÜDÜRÜ BENDİM.AMERİKAYI KEŞFETTİNİZ SANKİ.