site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Eski Koltuklarınıza Yeni Görünüm Kazandırın

Eski Koltuklarınıza Yeni Görünüm Kazandırın
22.03.2015
A+
A-

IMG_20150318_141143

Evinizde atmayı düşündüğünüz ya da değiştirmek istediğiniz eski koltuklarınıza yepyeni bir görünüm kazandırmak mümkün. Sadece koltuklarınızın döşemelerini değiştirerek, evinizde farklı bir hava oluşturabilirsiniz. Malzemesinden desenine kadar çeşitli farklılıklar gösteren kumaşlarla, eski koltuklarınız baştan aşağı yenileniyor.

Irmak Mobilya İşletmecisi Hasan Yavaş; “Müşterilerimizin evlerine giderek her çeşit renk ve desenli kumaşlarla, döşemesini değiştirmeyi düşündüğünüz koltuklarınızın tespitini yapıp gerekli bilgi ve fiyatlandırmayı ücretsiz olarak sizlere temin etmekteyiz. Mekanlarınıza cazip fiyatlarla koltuklarınıza yeni ve farklı bir görünüm kazandırmak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz. Koltuk döşemesini yapmayı düşündüğünüz koltuklarınızın dilerseniz resimlerini çekerek mail yolu ile yollayıp ortalama fiyat ve bilgi edinebilirsiniz” dedi.

Güvenli alışveriş ve kaliteli hizmetin tek adresi olan Irmak Mobilya, koltuklarınızın arzu ettiğiniz güzelliğe kavuşmasını uygun fiyatlar ile sağlıyor. Uzun yıllardır Selçukluların hizmetinde olan Irmak Mobilya, en güzel değişim imkanları ile Atatürk Mahallesi Abuhayat Caddesi No: 10/B ‘de sizleri bekliyor.

KOLTUK (2)

KOLTUK (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.