site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Eşini ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ten savcıya şikayet etti!

Eşini ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ten savcıya şikayet etti!
23.02.2016
A+
A-

TIR şoförü 40 yaşındaki Ali D., televizyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkınca küfürler edip, hakarette bulunduğunu ileri sürdüğü eşi G.D.’nin ses kaydını alıp, suç duyurusunda bulundu. Ali D., “Babam da hakaret etse onu da şikayet ederim” dedi.

Torbalı’da TIR şoförü Ali D., 2.5 yıl önce bir giyim firmasında ekip şefi olan G.D. ile ikinci evliliğini yaptı. Ali D., iddiaya göre, evde televizyon izlerken ekrana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her çıktığında sürekli küfürler edip, hakaretlerde bulunduğunu ileri sürdüğü eşini uyardı. Ancak uyarılarına rağmen eşinin en son 3 hafta önce yine televizyona Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktığında yine küfür ve hakaretlerine devam etmesi üzerine Ali D., bu anların ses kaydını aldı. Ali D. ardından bu kayıtla birlikte savcılığa başvurup, eşi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ali D., “Cumhurbaşkanımız iyi insan, Türkiye için faydalı işler yaptı’ dedim. Ancak, buna rağmen bu davranışını sürdürdü. Cumhurbaşkanımız televiyona çıktığında ya hakaret ediyor ya da kanal değiştiriyordu. Küfürler devam edince eşime, ‘Ses kaydını alıp, şikayetçi olacağım’ dedim. Bunun üzerine bana, ‘Ses kaydını aç, küfürlerimi tekrarlayım’ dedi. Cep telefonu ses kaydını açtığımda, aynı hakaretleri tekrarladı. Bana da küfür etti. ‘Ses kaydını aldın mı?’ diye de sordu. Aldığımı söyledim. Daha sonra bana, ‘Pazartesi sana boşanma davası açıyorum’ dedi. Dediğini yapıp boşanma davası açtı ama farklı bir gerekçe ile bunu yaptı. Cumhurbaşkanımıza hakaret etme şikayetini gündeme getirmeyip, ‘Bana şiddet uyguladı’ diyerek, boşanma davası açmış. Ancak ben kendisini darp etmedim. Açılan dava sonrası bana evden uzaklaştırma verildi” dedi.

Eşinin bunları planlı bir şekilde yaptığını da ileri süren Ali D., “Geçen Ağustos ayında, eşim bana ‘Beni sevdiğini kanıtla’ dedi. Bunun nasıl olacağını sorduğumda, ‘Notere gidelim, evi üstüme yap’ diye karşılık verdi. Eşime güvendiğim için notere gidip mal paylaşımı yaptım, Evi, eşime verdim. Boşanma davası açıp, evden uzaklaştırılmamı sağladığı için şimdi kendi evime de giremiyorum. Bir inşaat bekçisi ağabeyim var, bazen inşaatta onun yanında kalıyorum. Cumhurbaşkanımıza küfür eden babam da olsa şikayetçi olurdum” diye konuştu. (dha)

esini_sikayet_etti

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bu ülkeye ne oldu. Birileri aile birliğini bozacak kadar ülkeyi karpuz gibi ikiye böldü. Yazık oluyor ülkeme ve insanlarına..

  2. Anonimus dedi ki:

    Vatan paramparça olmuş,sen hala Tayyip’i düşün.Yazık sizin gibilere yazık.

  3. Anonim dedi ki:

    Adam sokakta kalmış. Bence saraya gitsin. Bin küsür odalı sarayda elbet onada bir yatak açacaklar önüne de bir kemik atacaklardır.