site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Eşi ve İki Çocuğundan Bir Haftadır Haber Alamıyor

Eşi ve İki Çocuğundan Bir Haftadır Haber Alamıyor
07.02.2013
A+
A-

kusadali-baba-esi-ve-iki-cocugundan-bir-haftadir-haber-alamiyor3Kuşadası’nda yaşayan Ali Elcik, bir haftadan beri eşi ve iki çocuğundan haber alamadığını iddia etti.

Seferihisar’da bir otelde tesisatçılık yapan 36 yaşındaki Ali Elcik, eşi 33 yaşındaki Cansel Elçik’in, Beniansu ve Beyza Meryem isimli iki çocuğuyla birlikte 30 Ocak tarihinde “Annem hasta, Belevi ne onun yanına gidiyorum” diyerek evden ayrıldığını ve o tarihten itibaren bir daha kendisinden ve iki çocuğundan haber alamadığını söyledi.

Bir haftayı aşkın süredir çok zor günler geçirdiğini kaydeden Ali Elcik, “Eşimle hiçbir sorunum yoktu. Annesinin hasta olduğunu belirterek, iki çocuğumuzu da alarak gitti. Ancak, yaptığım araştırma da annesine gitmediğini öğrendim. Kendisine de hiçbir şekilde ulaşamadım. Ne kendisinden ne de çocuklarımızdan bir haber alamadım. Durumu polise ve jandarmaya bildirdim. Ama onlar da şu ana kadar bir sonuç alamadı. Tek istediğim eşime ve çocuklarıma ulaşmak dedi.

Görenlerin 05435208769 –  05319500850 numaraları telefonlardan kendisine ulaşmasını istedi.

kusadali-baba-esi-ve-iki-cocugundan-bir-haftadir-haber-alamiyor

kusadali-baba-esi-ve-iki-cocugundan-bir-haftadir-haber-alamiyor2

kusadali-baba-esi-ve-iki-cocugundan-bir-haftadir-haber-alamiyor4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.