site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ephesia Cimnastik Festivali Sona Erdi

Ephesia Cimnastik Festivali Sona Erdi
15.09.2014
A+
A-

EPHESİA CİMNASTİK FESTİVALİ (3)

Türkiye Cimnastik Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve 13 Eylül 2014 Cumartesi akşamı Selçuk 6. Artemis Ephesia Cimnastik Festivali Aqua Fantasy oteli amfi tiyatroda sona erdi.

13 Eylül 2014 Cumartesi günü 15.30 da Ahmet Ferahlı Parkı’nda Atatürkçü Düşünce Derneğinin verdiği hoş geldiniz kokteylinde bir araya gelen ekipler Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkan Yardımcısı Emre Bağcı’nın da katıldığı festivalde 17 gösteri sundu.

Değişik İl ve ilçelerden gelen ekipler ilk iki gün Zuhal Fitness Jimnastik Kulübünün ev sahipliğinde Selçuk’un tarihi ve ören yerlerini gezdiler.

Türkiye Jimnastik Federasyonu Genel Jimnastik Teknik Kurul Üyesi Bahadır Uygur; festivalimize Selçuk Ticaret Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağatay Çiçekçilik, Zuhal Fitness Club, Ayda Ajans, Aqua Fantasy Hotel, Cenka Otel, Kiwi Pansiyon, Girgin Artemis Otel ve destek veren arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu aynı zamanda bir spor turizmi, ilçemiz altı yıldır bu organizasyona ev sahipliği yapıyor. Ne kadar çok sivil toplum kuruluşu bu olayı sahiplenirse festival o kadar büyür. Harika gösteriler, yetenekli çocuklar bu organizasyonla Selçuk’ta buluştu dedi.
Haber: Mehmet Uyaroğlu

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

EPHESİA CİMNASTİK FESTİVALİ (2)

EPHESİA CİMNASTİK FESTİVALİ (4)

EPHESİA CİMNASTİK FESTİVALİ (5)

EPHESİA CİMNASTİK FESTİVALİ (6)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Zuhal Fitnes Kulübü ve Bahadır Hoca’nın inanılmaz gayreti göz ardı edilemez.Tebrikler.