site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Engelsiz Kamp Pamucak’ta başladı

Engelsiz Kamp Pamucak’ta başladı
07.08.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik gelenekselleşen bir hizmeti olan “Engelsiz Kamp” bir kez daha Pamucak Sahili’nde kuruldu. Kampın ilk gününde Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, engelliler ve ailelerini ziyaret etti. Selçuk ve çevre ilçelerden gelen engelliler 6 – 12 Ağustos tarihleri arasında “Engelsiz Kamp” ta aileleriyle birlikte denizin tadını çıkartacak.

2014 yılından bu yana Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ve engelli vatandaşların aileleriyle birlikte tatil yapmasına olanak sağlayan “Engelsiz Kamp” 6 – 12 Ağustos tarihleri arasında Pamucak Sosyal Tesisleri’nde düzenleniyor. SELENDER (Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği) üyesi ve Goncagül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelliler ve ailelerinin katıldığı kampı ilk gününde ziyaret eden Başkan Bakıcı, kamp sakinleriyle tek tek ilgilendi.

Pamucak’ta bu yıl beşinci kez düzenlenen Engelsiz Kamp ile ilgili Selçuk Belediyesi’ne teşekkürlerini ileten SELENDER (Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği) Başkanı Esat Küçükzeybek; “Bu yıl Engelsiz Kampımızın beşincisi düzenleniyor. Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve belediye çalışanları, her yıl bizlerin daha huzurlu ve rahat bir ortamda kamp yapması için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Engelsiz bir yaşam için engel yok.” dedi.

Hayatı paylaşmak için engel yok

Her zaman engelli vatandaşların yanında olan Başkan Bakıcı Pamucak’ta kurulan kampta engelsiz vatandaşlar ve ailelerinin kamp yapmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu belirterek; “Engelsiz Kampımızın bu yıl beşincisini düzenliyoruz. Pamucak’ta ilçemizden ve çevre ilçelerden gelen engelli vatandaşlarımız aileleriyle birlikte kamp yapmalarını sağlıyoruz. Onların burada denizle buluşması ve kamp yapması bizi çok mutlu ediyor. Pamucak’ta düzenlenen engelsiz kampımızın tüm sakinlerinin huzur içinde dinlenmelerini diliyoruz. Hayatı paylaşmak için engel yok” dedi.

Başkan Bakıcı Pamucak Engelsiz Kamp sakinlerine bardak ve şapka dağıttı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.