site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Engelsiz Kamp Neşe İçinde Geçti

Engelsiz Kamp Neşe İçinde Geçti
15.09.2019
A+
A-

Efes Selçuk Belediyesi bu yıl da Pamucak’ta engelliler için bir kamp düzenledi. 22 – 29 Ağustos tarihleri arasında Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kampı Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de ziyaret etti. Kampa katılan çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Sengel; “Bizim engelsiz çocuklarımız her zaman daha iyisini, daha güzelini ortaya koyacaklar” dedi.

Efes Selçuk Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve bir gelenek haline gelen Engelsiz Kamp bu yıl da Pamucak’ta kapılarını açtı. Kampa katılan 13 engelli çocuk aileleriyle birlikte kamp süresi boyunca çeşitli aktivitelere katılmanın yanı sıra hem sosyalleşti, hem de dinlendiler. Kamp süresince mandala atölyesi, yüz boyama, balon şekillendirme, gitar dinletisi, psikolog sohbeti, film gösterimi gibi etkinliklere katılan Efes Selçuk’un engelsiz çocukları doyasıya eğlenmenin, yeteneklerini keşfetmenin tadını çıkardılar. Aileleri ile birlikte Pamucak’ta düzenlenen engelsiz kampa katılan çocukları kampın ilk günlerinde ziyaret eden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve başkan yardımcıları Bilgi Keskin ve Şerafettin Budak onlarla birlikte hoşça vakit geçirdi; aileleriyle sohbet etti.

29 Ağustos tarihine kadar Pamucak’ta devam edecek olan Engelsiz Kamp’ın, kamp süresince İzmir Büyükşehir Belediyesi Melek İzciler Grubu ve Kemalpaşa Belediyesi’nden de ziyaretçileri oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.