site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Engeller Atık Yağ İle Aşılacak

Engeller Atık Yağ İle Aşılacak
06.07.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ilçe geleninde başlattığı ve Ocak ayından itibaren devam ettirdiği “Atık Yağ Toplama Projesi”  yeni bir boyut kazanarak engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye imkânı sunacak.

Selçuk Belediyesi’nin işletmelerden ve hanelerden çıkan atık bitkisel yağların toplanması için yürüttüğü proje hız kazanarak devam ediyor. Firma değişikliğine giderek Kolza Biodizel firmasıyla yapılan sözleşmenin ardından ilçemizin çeşitli yerlerinde bulunan mavi bidonlar değiştirilerek konuyla ilgili yağ toplama noktalarına afişler asan Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bundan sonraki süreçteAtık Yağların doğaya verdiği zararlar ve toplama süreci ile ilgili bilgilendirme etkinliklerine ve eğitim toplantılarına daha fazla ağırlık verileceğini ve bu tür çalışmalar kapsamında yeteri kadar atık yağ toplanması halinde ihtiyacı olan engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye edileceğini bildirdi.

İlçeden çıkan atık yağları toplayarak doğaya ve ekonomiye katkı sağlanırken diğer yandan ilçe genelinde 1000 litre atık yağ toplanması halinde bir ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalye verileceğini dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür“İlçe halkının evlerinde topladıkları yağları en yakın SEGAŞ büfesine veya sağlık ocaklarına getirerek bu sosyal sorumluluk projesine destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. chp selçuk gönüllüsü dedi ki:

    Bırakın bu işleri bu işlerle biz seçim falan kazanamayız….

    seçimi kazanmak için 1. yeni başkan adayına ihtiyaç var sokakta vefa aday olucakmış diyor, akplilerin ağızları sulanıyor .

    2. Yeni kadrolar çalışkan aktif kadrolar baştan aşağı yenilenmeli

    3.herkez artık CHP yi ve selçuku düşünüyorsa elinden gelen herşeyi yapmalı önümüzdeki süreci değerlendiremezsek AKPnin burda kazanacağı garantiidr.

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    çok guzel ve anlamil bir organizasyon emegi geçen herkese sukranlarimizi sunuyoruz….