site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

En Uygun Trafik Sigortası Nasıl Bulunur?

En Uygun Trafik Sigortası Nasıl Bulunur?
05.04.2017
A+
A-

Motorlu taşıtın trafik kazasında kusurlu olarak üçüncü şahıslara verdiği zararları karşılayan zorunlu trafik sigortası, kazaya ilişkin tedavi giderleri ve zarar gören kişinin sakat kalması ya da vefat etmesi sonucunda aileye tazminat ödemesi yapıyor. Aksi durumda maddi yükümlülük altına giren kusurlu araç sahibi, zorunlu trafik sigortası yaptırmadığı için para cezası ve trafikten men edilme gibi sonuçlarla karşılaşabiliyor.

Tüm sigorta şirketleri için kapsamı aynı olan zorunlu trafik sigortası poliçesi, Koalay.com’un sigorta şirketlerinden aldığı teklifler karşılaştırılarak en uygun fiyata yaptırılabiliyor. Sigorta şirketlerinden sunulan trafik sigortası teklifini sorgulayan araç sahipleri, bu teklifli indirim sayesinde araçları için en uygun poliçeye sahip olabiliyorlar. Böylece; araç ve kaza başına maddi giderler, kişi ve kaza başına sağlık giderleri, kişi ve kaza başına sakatlanma ve ölüm durumlarında teminat sağlanmış oluyor.

En uygun trafik sigortası teklifi için Koalay.com

Koalay.com, araç sahiplerinin 7/24 trafik sigortası fiyat teklifi alabileceği bir online sigorta sorgulama sitesidir. Koalay sayesinde birkaç dakika içinde birçok sigorta şirketinin sunduğu zorunlu trafik sigortası fiyatlarını karşılaştırabilir ve en uygun teklifi seçerek, anında poliçenizi satın alabilirsiniz. Bütçenize en uygun trafik sigortası poliçesini satın aldıktan sonra 3 ay içerisinde daha ucuz bir poliçe için sorgulamanızı tekrarlayarak yeni fiyat teklifleri alabilir ve var olan trafik sigortanızı kesintiye uğramadan iptal ederek, Koalay’ın sunduğu uygun fiyatlı poliçeye geçiş yapabilirsiniz.

Trafik sigortanızı yaptırmayarak trafikte ceza uygulamalarıyla karşılaşmamak ve kusurlu olduğunuz trafik kazalarında maddi yükümlülükler altına girmemek için Koalay.com’da farklı sigorta şirketlerinin tekliflerini eş zamanlı olarak sorgulayarak, en uygun fiyatlı poliçeyi komisyon ödemeden hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Koalay’da trafik sigortası yaptırabileceğiniz sigorta şirketleri arasında; Aksigorta, Allianz Sigorta, Anadolu Sigorta, Ergo Sigorta, Eureko Sigorta, Groupama Sigorta, Güneş Sigorta, HDI Sigorta, Koru Sigorta, Mapfre Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Japan Sigorta, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta, Zurich Sigorta gibi sigorta şirketleri bulunuyor.

Trafik sigortası maliyetlerinizi düşürmek istiyorsanız hemen Koalay.com’a girip aracınız için 3 dakika içerisinde en uygun trafik sigortası teklifini alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.