site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı Selçuk’ta Törenlerle Kutlandı

Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı Selçuk’ta Törenlerle Kutlandı
11.04.2017
A+
A-

Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan törende Selçuk Kaymakamı Sayın Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, Cumhuriyet Savcısı Gökhan Emre Albay, Selçuk Emniyet Müdürü Adem Köpük, Daire amirleri ve siyasi partililerin ilçe başkanları ile Polis Memurları, Jandarma ekipleri, Zabıtalar ve bir çok vatandaş törene katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan törende, Selçuk Emniyet Müdürü Adem Köpük yaptığı konuşmada “172 yıllık tarihi şan, şeref ve kahramanlık destanları ile süsleyen kökleri ve değerleri tarihin derinliklerinden günümüze kadar dayanan, bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü korumak için gerektiğinde en değerli varlıkları olan canlarını bile seve seve vermeyi şiar edinen Emniyet teşkilatı bundan sonrada aynı inanç ve kararlılıkla yoluna devam edecektir” dedi.

Görevi başında şehit olan ve gazi olan Polis Memurlarına da ” Devletimizin ve Milletimizin selameti uğruna hayatını feda eden arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Kuruluş yıl dönümünde konuşma yapan Selçuk Kaymakamı Sayın Ayhan Boyacı,” 172 yıl önce kurulmuş yüce teşkilatı, onların şanına, ismine, fonksiyonuna, hizmetlerine, başarılarına layık bir şekilde coşkuyla kutluyoruz. 172 yıl önce bugünkü anlamıyla kurulan Türk Polis Teşkilatı, aslında asırlar evvelinde, Dünya üzerinde ve tarih sahnesinde yer almış bir teşkilattır. Kurulduğu günden bu güne, gerek araç gereçleriyle gerek de hukuki düzenlemeler ile bu günlere başarı ile gelmiştir. Dünya üzerinde kalkınmış Ülkelerde Devlet güvenliği ve istihbarat çalışmalarında Polis teşkilatımızın çok önemli bir yeri vardır. Göğsümüz kabararak Türk Polisi bugün dünya ülkelerinde karşılıklı yardımlaşma duygularıyla, karşılıklı eğitim anlaşmaları çerçevesinde gelişmiş ülkelere dahi giderek o bölgelerde eğitim vermektedirler. Ben bu vesile ile Kahraman Türk Polisinin 172.yılında Tarih sayfalarından bu yana bütün Kahraman Polislerimizi rahmetle, minnetle şükranla anıyorum” Türk polis teşkilatımızın başarıları ile övünüyoruz. Ebediyete intikal eden kahraman Türk polislerini rahmetle şükranla, minnetle anıyoruz.“ dedi.

Çelenk töreninden sonra, İlçe Şehitliğine intikal edilerek burada Şehitlerimize dualar edildi, daha sonra Selçuk Emniyet Müdürlüğü Lokalinde verilen kokteylde Selçuk Kaymakamı Sayın Ayhan Boyacı, tüm polislerimizin ellerini sıkarak kuruluş yıldönümlerini kutladı ve beraber pasta kestiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.