site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Emniyet Müdürlüğünden Şehit Polisler İçin Mevlid-i Şerif

Emniyet Müdürlüğünden Şehit Polisler İçin Mevlid-i Şerif
04.04.2013
A+
A-

sehit-polisler-icin-mevlid (6)

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü, polis teşkilatın 168’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle şehit polisler için Tahsinağa Camii’nde Mevlid-i Şerif okuttu.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit olan polisler ve bütün şehitler için ikindi namazına müteakip Mevlid-i Şerif okutuldu. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canını fedan eden ve bu uğurda şehit düşen emniyet güçleri için okutulan Mevlid-i Şerif’e yoğun katılım oldu.

İkindi namazını müteakip okutulan Mevlid-i Şerif’e emniyet müdürü Fatih Çankaya, Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile polisler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Mevlit programında şehit polisler ve emniyet görevlileri ile ebediyete intikal eden emniyet personeli için dua edildi.

Tahsinağa Camiinde okutulan Mevlidi şerif, yapılan duaların ardından yapılan ikramlar ile son buldu.
sehit-polisler-icin-mevlid (1)

sehit-polisler-icin-mevlid (2)

sehit-polisler-icin-mevlid (3)

sehit-polisler-icin-mevlid (4)

sehit-polisler-icin-mevlid

sehit-polisler-icin-mevlid (7)

sehit-polisler-icin-mevlid (8)

esenerban

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Allah kabul etsin insallah
    sevgi