site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emniyet Amirleri ve İşadamları Yemekte Bir Araya Geldi

Emniyet Amirleri ve İşadamları Yemekte Bir Araya Geldi
10.04.2013
A+
A-

selcuk-emniyet-mudurlugu-yemek (5)

Hitit Otelde düzenlenen yemekte konuşan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya; derneğin girişimleri, yardımsever Selçuklu işadamlarının desteği ile emniyet müdürlüğüne kazandırılan, şu anda ikisi kullanılan ve birinin de yakın zaman içerisinde teslim edileceği araçlardan sonra; şimdi de sırada ilçenin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Mobese sistemi olduğu mesajını verdi. Bu konuda Kaymakam Boyacı’dan destek beklediklerini de ifade eden Çankaya; “Selçuk halkı her şeyi devletten beklemiyor, daha çok devlete destek veriyor. Ben bunu Selçuk halkında görüyorum” dedi.

Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü çerçevesinde Selçuk Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri Güçlendirme Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Başta İlçe kaymakamı Ayhan Boyacı olmak üzere; İlçedeki diğer protokol üyelerini, Emniyet Amirlerini, birim amirlerini ve işadamlarını bir araya getirerek teşekkür yemeğinde buluşturdu. Yemeğe Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Yusuf Gökhan Özdemir, Cumhuriyet Savcısı İhsan Tabur, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Selçuk Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri Güçlendirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Düztaş, dernek yönetim kurulu üyeleri, emniyet amirleri, birim amirleri, ilçedeki bazı kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne her türlü desteği veren Selçuklu işadamları katıldı.

Düzenlenen teşekkür yemeğinde konuşan ve Selçuk Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri Güçlendirme Derneği Yönetim Kurulu olarak ilçe emniyet müdürlüğünde eksikliği bulunan araç sayısının artırılması için başlattıkları girişim çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Dernek Başkanı Halil Düztaş, dernek olarak bu güne kadar iki adet araç alımı yapıldığını, bir aracında yakın zaman içerisinde emniyet müdürlüğüne teslim edileceğini kaydetti. Dernek Başkanı Halil Düztaş, bu girişimlerin devam edeceğini, ilçedeki yardımsever işadamlarının desteği ile emniyet müdürlüğüne yeni araç sayısının 5’e çıkarılacağı müjdesini verdi. Düztaş, bu anlamda toplumun ve ilçenin huzurunu sağlayan Selçuk Emniyet Müdürlüğüne destek veren tüm kamu kuruluşlarına ve işadamlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya yaptığı konuşmasında bu yıl teşkilat olarak vatandaşlar ile el ele 168.kuruluş yıldönümünü kutladıklarını belirterek; aslında herkesin burada olmasının bir sebebi olduğunu ve bu yemeğin  bir teşekkür yemeği olduğunu söyledi. Bundan 4 ay önce dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir çalışma başlattıklarını, bu kapsamda eksikliği bulunan iki adet ekip otosu alımı yapıldığını, bir ekip otosunun da yakında geleceğini, daha sonra iki ekip otosu alımı daha yapılacağını hatırlatan Çankaya, bu eksiklik tamamlandıktan sonra diğer bir eksiklik olan Mobese sistemi için girişimleri sürdüreceklerini ifade etti. Bu konun sadece yerel yöneticilerin desteğiyle halledilebilecek bir mesele olmadığını, merkez desteğine mutlaka ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Çankaya, Torbalı ilçesinde Mobese’nin yeni hizmete girdiğini, bu Mobese’nin Selçuk’un asayişine bile desteğinin olacağını söyledi.  Selçuk Emniyet Teşkilatına maddi manevi destek veren herkese teşekkür ettiğini belirten ilçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya; “Biz toplum olarak her şeyi yapandan, getirenden, başlatandan beklemeyi severiz. Genelde herkes her şeyi devletten bekler.  Ama biz Selçuk’ta şunu gösterdik. Selçuklu her şeyi devletten beklemiyor, hatta devlete her zaman destek veriyor. Bu bir örnek davranıştır. Bu anlamda ben bir kez daha tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede konuşan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ise yardımlaşmanın önemine değinerek, Selçuk halkının yardımlaşma zihniyetinin yıllar öncesine dayandığını, bunu Selçuk’ta görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Elindeki imkânları kullanarak büyük başarılara imza atan Türk polisinin diğer ülkelerdeki polislerden çok daha üstün olduğunu, aynı zamanda vicdanlı olduğunu vurgulayan Kaymakam Ayhan Boyacı, bu anlamda bu tür yardımlaşmaların sonucunun mutlaka görülmekte olduğunu söyledi. Selçuk’a mutlaka Mobese’nin de geleceğini belirten Kaymakam Boyacı; “İhtiyaçlar bitmez. Bu konuda gerekli girişimleri yaptık. Ama Ankara’dan inşallah istediğimiz sonuca ulaşırız. Çünkü bu büyük bir rakamdır. Yine Selçuklu yardımsever işadamlarımızın bu konuda gereken desteği yapacağına inanıyorum. Bu anlamlı haftada böyle bir dayanışma yemeğini düzenleyen tüm arkadaşlarımı kutluyorum” diyerek, emniyet teşkilatına gönül vermiş ve maddi manevi destek veren herkese bir kez daha teşekkür etti.

Müzisyen Doğan Gün eşliğinde devam eden dayanışma yemeğinde Selçuk İlçe Emniyet Teşkilatına yardımlarıyla destek olan 28 işadamına ve kurum temsilcilerine teşekkür belgesi verildi.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

selcuk-emniyet-mudurlugu-yemek (1)

selcuk-emniyet-mudurlugu-yemek (2)

selcuk-emniyet-mudurlugu-yemek (3)

selcuk-emniyet-mudurlugu-yemek (4)

esenerban

YORUMLAR
  1. ESNAF dedi ki:

    Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun kendilerini tebrik ediyorum.
    Ayrıca Halil Düztaş beyi çalışmalarından dolayı kutluyorum kendisinin daha büyük işler başaracağına selçuklular olarak inanıyoruz, halil bey selçukta daha güzel makamlara layık inşallah kendisini birgün güzel ilçemizin belediye başkanı olarak görürüz

  2. alkış@hotmail.com dedi ki:

    geleceğin belediye başkanı halil düztaşı kutluyorum başarılar diliyorum