site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emlak İşi Yağız Emlak’tan Sorulur

Emlak İşi Yağız Emlak’tan Sorulur
21.12.2014
A+
A-

ugur-murat

2 yıl önce Selçuk’ta faaliyete başlayan Yağız Emlak sektöre hızlı bir giriş yaptı. Murat Çetinbaş ve Uğur Kömürcü tarafından açılan Yağız Emlak Selçuk genelinde alım satım ve kiralama işlerine bakıyor.

Selçuk’ta son yıllarda emlak piyasası bir hayli hareketlendi. İlçedeki satılık konut sayısındaki artış dikkat çekici oldu. Buna paralel olarak da ilçedeki emlakçı sayısında gözle görülür bir artış yaşandı. Son dönemde bu işin eğitimini alıp işyeri açan sayısı artınca emlakçılar arasında da tatlı bir rakabet ortaya çıktı. Emlakçıların rekabeti vatandaşlara yarıyor. Murat Çetinbaş ve Uğur Kömürcü tarafından Selçuk’ta işletilen Yağız Emlak Selçuk halkına ev, dükkan, arsa, tarla, bahçe alım satım ve kiralama konularında yardımcı oluyor. Kısa sürede sektörün önemli kuruluşları arasına giren Yağız Emlak Selçuk halkının güvenini kazandı.

’EMLAKÇILIĞI SEVEREK YAPIYORUZ’

Emlakçılık kolay bir meslek haline geldiği için çok fazla tercih edilmeye başlandığını ifade eden Yağız Emlak firmasının ortaklarından Murat Çetinbaş ”Ben bu işe sevdiğim için girdim, yaptığım işi severek yapıyorum. Aynı zamanda Selçuk halkına da yardımcı oluyorum. Emlak sektörü her zaman revaçta her sektörde olduğu gibi şuan sıkıntılı, önemli olan o sıkıntıyı gidermek. Selçuk halkından talep çok fazla. İnşaat sektöründeki son yıllardaki bu hızlı artış yeni binaların yapılmasına neden oldu. Alım ve satım işi her geçen gün artıyor. Selçuk’ta her gün çok sayıda yeni bina yükseliyor. Selçuk çevre ilçelerden de çok sayıda insanın ilgisini çekmeye başladı. İnsanlar yatırım için ev ve arsa alıyorlar. Şehir hayatından sıkılan da kendisini Selçuk’un doğal güzelliklerine bırakıyor. Bizde gelen talebe en iyi şekilde karşılık verebilmek adına çaba sarf ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.