site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emitt Fuarında Selçuk’tan Bir İlk

Emitt Fuarında Selçuk’tan Bir İlk
23.01.2015
A+
A-

emit-fuari (1)

Unesco’ya Aday Olan Efes’i Ve Selçuk’u Emitt Turizm Fuarında Tanıtmak İçin Ticaret Odası, Turizm Müdürlüğü, Belediye Ve Kaymakamlık Güçlerini Birleştirdi.

Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı başladı.

Bu yıl 19.su düzenlenen olan EMITT Turizm Fuarın‘da UNESCO Kültür Mirası Listesine aday olan Efes’i ve Selçuk’un kültürel ve turistik yönlerini tanıtmak için hazırlıklarını tamamlayan Selçuk ekibi, 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde düzenlenen19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarındaki yerini aldı. Selçuk heyetinde Kaymakam Ayhan Boyacı, Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri İlkan Gülgün, Dr. Alpaslan Coşkun, meclis üyesi Hasan Uysal İlçe Turizm Müdürü Mehmet Falakalı ve turizmciler bulunuyor.

Selçuk Ticaret Odası, İlçe Turizm Müdürlüğü, Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kaymakamlığı Selçuk turizmini Türkiye’nin en büyük turizm fuarında tanıtmak için hep birlikte kolları sıvadı.
Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu yaptığı açıklamada, Türkiye’de en önemli turizm ve seyahat fuarı olarak kabul edilen EMITT 2015’te Selçuk olarak bir ilk yaşıyoruz. İlk defa Selçuk Belediyesi, Kaymakamlık, Ticaret Odası ve sivil toplum kuruluşlarıyla hep birlikte Selçuk’u tanıtıyoruz. Bu yıllardır görmeyi arzu ettiğimiz, amaçladığımız bir şeydi. Turizmde marka olmak için her şeyi yaparsınız ama küresel tanıtım platformlarında ve uluslar arası fuarlarda ön plana çıkmıyorsanız turizmden de bir şey bekleyemezsiniz. Fuarlar hem turizm profesyonellerinin hem de seyahat organizatörlerinin yol haritalarını çizdiği yerler. Biz Selçuk olarak güçbirliği yaparak sahip olduğumuz dünyanın en büyük turizm markalarından biri olan Efes’i, Şirince’si ve tarihi ve kültürel dokusuyla eşsiz bir coğrafya olan Selçuk’un imajını yönetmek durumundayız. Bunun için herkese görev düşüyor. “dedi.

“SELÇUK VE İZMİR TURİZMİ BU GÜÇBİRLİĞİNDEN KARLI ÇIKACAK”
İZKA çatısı altında fuarda yer aldıklarını belirten STO Başkanı Yolcu “ burada İzmir olarak oldukça aktif bulunuyoruz. İzmir Valimiz Sn Mustafa Toprak da bizimle. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes, Seferihisar, Çeşme, Karaburun, Dikili gibi ilçelerimizle birlikte Ege Turizm İşletmeler ve Konaklamalar Birliğimizle de İzmirimizi “Öncülerin Şehri İzmir” sloganıyla topyekun bir tanıtım çalışması yapıyoruz. İzmir’de turizm tanıtım platformunun ve Selçuk’ta turizm çalıştayları ile kararını aldığımız Selçuk Turizm Geliştirme Kooperatifi kurulmadan adeta birlikte çalışmanın provasını yapıyoruz. Bu güç birliğinden Selçuk ve İzmir turizminin karlı çıkacağı konusunda hiç kuşkunuz olmasın” şeklinde konuştu.

emit-fuari (2)

emit-fuari (3)

emit-fuari (4)

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Bu fuarlara hep katılıyorlar.Ama bir şey çıkmıyor.Sadece değişik kişiler boy gösteriyor.En azından Selçuk katıldı değilde,şu kişiler katıldı deyin.İlçe artık konaklayan harcama yapan turist bekliyor.Efesi yıldırım hızı ile gezip başka yerde eğlenen turist değilde ilçede uzun süre kalan turist istiyor…

  2. Anonim dedi ki:

    gezin abi..her hafta başka biryerde ..4 yıl kaldı emekli olmanıza hergün gezersiniz

    1. eğitimci dedi ki:

      evet bunlardan öncekilerin 15 yıl geze geze emekli olduğu gibi demi…

  3. Ömer Çelik dedi ki:

    ben sizin gazetenize güvenmiyorum… çünkü en son yazdığım yorum ve haber kaldırıldı ticaret odasının belediyenin parası ile gezdiğini kendi reklamını yaptığını sizde biliyorsunuz bizde… o haberi kaldırmanızın nedeni aman ticaret odasını karşımıza almayalaım reklam vb düşer korkmayın oda başkanı gider başkası gelir o zamanda işte bitersiniz her ata ganyan oynamaya benzemez bu gazetecilik .. Dünyanın en önemli fuarları listesine bakanlıktan bakında öyle yazın selçuk halkını kandırmayın

    SİTE YÖNETİMİNDEN…
    MERHABALAR ÖMER ÇELİK BEY…
    Öncelikle şunu demekte fayda var, kontrol ettik daha önce yazmış olduğunuz yorumlar halen sitemizde duruyor. Aşağıda vereceğimiz linklerden kontrol edebilirsiniz yorumlarınızı.
    Ayrıca dediğiniz gibi o haberde kaldırılmadı siteye yeni haber eklendikçe önceki haberler manşetten düşer ama site içinde aramalarınızda bütün haberleri bulabilirsiniz.
    Açıkça demekte fayda var. Bizlerin siyasi görüşünün ne olduğunu bütün Selçuk bilir fakat biz bugüne kadar bütün okuyucularımızın bildiği üzere her kesimin haberini yayınladık ve bundan sonrada yayınlamaya devam edeceğiz.
    Bugüne kadar doğru olan neyse onu yazdık kimseden korkumuzda yok.
    Reklam demişsiniz; bu site, gazete Selçuk Ticaret Odası’ndan hiç reklam almadı bugüne kadar. Selçuk’un en büyük haber sitesi olmasına rağmen sizin ithamda bulunduğunuz oda bize hiç reklam vermedi. Dert etmiyoruz, Sorun değil bunlar, bizlere destek verende Allah razı olsun, vermeyendende.
    Biz vatanımızın birlik beraberliğine bütünlüğüne saygı gösteren herkesi seviyoruz. Biz Selçuk halkı için varız.
    Saygılar Ömer Bey…
    Bu arada aşağıda ki linklerden daha önceki yorumlarınızı görebilirsiniz.

    http://www.selcukhaber.com/turizm-calistayinda-onemli-mesajlar.html

    http://www.selcukhaber.com/selcuk-hollanda-turizm-fuarinda-tanitiliyor.html