site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Emine İrisoy 14 Mayıs Mahallesi muhtarlığına aday

Emine İrisoy 14 Mayıs Mahallesi muhtarlığına aday
16.01.2019
A+
A-

Kadınların ev ve iş yaşamındaki başarısını yerel yönetimlerde de bir anne titizliği ve şefkati ile başaracağına inancıyla mahalle sakinlerinin desteklerini beklediğini vurgulayan Emine İrisoy, kadınların toplumsal sorumluluğunun gereği olarak muhtarlığa aday olduğunu kazanacağına inandığını söyledi.

14 Mayıs Mahallesi Muhtar adayı Emine İrisoy sözlerine şöyle devam etti; “Ailemin ve ardından yakın çevremizde ki kadınların ve mahallelimizin onay ve desteğiyle 14 Mayıs Mahallesinden aday olmaya karar verdiğini, kadının toplumdaki yeri ve önemiyle yaşamın her alanında başarılı olduğunu, kadınların toplumsal sorumluluğunun her geçen gün arttığını vurgulayan İrisoy, “Kadının var olduğu yerde başarı ve toplumsal paylaşma yaşam düzeyimize de yansır. Azalarımızı belirleyerek ekip anlayışı içerisinde seçim çalışmalarına başladık. Yaptığımız ziyaretlerde mahallemizde olan eksiklikleri soruyoruz.

İRİSOY: SORUNUN ADRESİ DEĞİL, ÇÖZÜMÜN ADRESİ OLACAĞIZ

Mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu açıklayan Emine İrisoy mahalle sakinlerini ve özellikle de mahalleli kadınları ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladığı belirterek, “Mahallemdeki başta bayanların olmak üzere tüm mahalle sakinlerimizin sesi olmak istiyorum. Seçildiğim taktirde; işlerini yürütmekte karşılaştıkları sosyal çekinceleri aşamayan kadınlarımıza çok büyük bir kolaylaştırıcı unsur olacağıma inanıyorum. Kadın ve erkeğin yönetim tarzı arasındaki farkındalığı ortaya koyacağıma inanıyorum. Evimin temizliğine, düzenine gösterdiğim özeni bütün mahalleme yansıtmak istiyorum. Kadın hamaratlığını mahallenin her köşesine yansıtmak, ilçemizdeki ilgili kamu-kurum ve kuruluşlarımızla görüşerek sorunun adresi değil, çözümün adresi olmaya çalışacağım. Mahalle sakinlerimizin bana olan desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Tüm mahalle sakinlerinin desteğini bekliyorum. Bu anlamda mahallemdeki diğer muhtar adayı olacak rakiplerime de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

14 Mayıs Mahallesi muhtarlığına aday olan Emine İrisoy’un azaları şu şekilde;

Lütfi Tek, İldeniz Fidan, İlker Moroğlu, Mehmet Ali Ünsal, Ayhan Albayrak, İslam Uzun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.