site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Elektrik borcuna Deniz’den destek

Elektrik borcuna Deniz’den destek
15.06.2015
A+
A-

Elektrik borcuna Deniz’den destek

Gediz Elektrik ve DenizBank’tan üreticilere ödeme avantajı sağlayan önemli işbirliği. Bu iş birliği kapsamında, elektrik abonesi olan çiftçiler, Üretici Kart ile faturalarını 6 aya varan vadelerle ödeyebilecek.

DENİZBANK ile Gediz Elektrik üreticilere ödeme avantajı sağlayan bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği çerçevesinde, Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş.’den tarımsal faaliyet kapsamında elektrik enerjisi tedarik eden Tarımsal Sulama Müşterileri, elektrik fatura bedellerini Üretici Kart ile 6 aya varan vadelerle ödeyebilecek. Yapılan anlaşmaya göre ayrıca, Gediz Elektrik tarımsal sulama müşterisi çiftçiler DenizBank’ın Tarım Bankacılığı alanında sunduğu avantajlardan yararlanabilecek. Banka Müdürü Sezgin Yaylı, bu işbirliğinin tarımsal müşteriler için büyük fırsat olduğunu kaydetti.

6 AY VADE

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ile özel bankalar arasında birinci sırada bulunan DenizBank ile Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. üreticilere yönelik önemli bir işbirliği gerçekleştirdi. İki kurum arasında yapılan anlaşma ile üreticiler, tarımsal elektrik faturalarını Üretici Kart ile 6 aya varan vadelerle ödeme avantajından yararlanabilecekler. İşbirliği ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DenizBank Şube Müdürü Sezgin Yaylı, Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile imza attıkları işbirliği kapsamında üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını, İzmir ve Manisa Tarımsal Sulama Müşterileri için önemli fırsatlar sunduklarını belirtti.

ÖDEME HASAT TARİHİNDE

Sezgin Yaylı sözlerine şöyle devam etti: “DenizBank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticimizin her zaman yanındayız. Anlaşmamız çerçevesinde Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş.’ den elektrik enerjisi tedarik eden tarımsal sulama müşterisi çiftçiler de DenizBank’ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler” dedi. Türkiye’de bir ilk olan ‘Üretici Kart’ hakkında bilgi veren Yaylı: “Üreticiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makinaları ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya ATM’lerden nakit çekerek kullanabilir. Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabiliyor. Nakit taşıma riskini ortadan kaldırıyor ve erken ödeme imkanı sunuyor. Anlaşmalı işyerlerinde de kampanyalı tarımsal girdi alışveriş imkanı sağlıyor” diye konuştu.

GÖKHAN YALKALK-buyuktorbali.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.