site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ekskavatör ile herşey daha kolay

Ekskavatör ile herşey daha kolay
10.03.2015
A+
A-

suayip (4)

Tüccar Hafriyat, Selçuk’ta en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Gün geçtikçe artan müşteri potansiyeli ve araç filosu ile kaliteli hizmeti ayağınıza getiren Tüccar Hafriyat, ilçe de tek olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İş makinelerinin arasına ekskavatörü de ekleyen işletme sahibi Şuayip Tüccar, “Hedefimiz her daim en iyi olmak. Üstün başarılarımız ve gayretlerimiz ile ilçemizde tek olma yolunda ilerliyoruz. Selçuk’a yakışır kaliteli hizmet, hedeflerimiz ile daha üst düzeye taşınacak” dedi.

Ekskavatör ile imkansız denilen yerlere dahi girerek, çalışmalarını sürdüren Tüccar Hafriyat, tesisat kanalı açma-kapatma, bahçe içi kök sökme, çevre düzenleme gibi işlerin altına imza atarak, en çok talep gören işletmelerin arasında yer alıyor.

Yer kaplamayan ve daha titiz iş olanağı sunan ekskavatör sayesinde, müşteri kapasitesini de genişleten Tüccar Hafriyat, Cumhuriyet mahallesi Efes Sanayi Sitesi 5204 sokak No:13’te sizleri bekliyor.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

suayip (1)

suayip (2)

suayip (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.