site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ekmek Almaya Çıktı Bir Daha Haber Alınamadı

Ekmek Almaya Çıktı Bir Daha Haber Alınamadı
20.02.2015
A+
A-

HANDE

Acılı Baba Ali Gider: “Kızımın hayatından endişe duyuyorum. Kızım kaybolduktan 10 gün sonra bir şahıs beni aradı”

Selçuk ilçesinde, bakkala ekmek almaya giden 16 yaşındaki Hande Gider’den bir aydır haber alınamıyor. Acılı baba Ali Gider, kızının kaçırıldığını iddia ederek, hayatından endişe duyduklarını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Selçuk ilçesinde 14 Mayıs Mahallesinde yaşayan 16 yaşındaki Hande Gider, 24 Ocak tarihinde bakkala ekmek almak için evden çıktı. Aradan saatler geçmesine rağmen eve dönmeyen Hande Gider’in ailesi, kızını bulmak için harekete geçerek durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, 16 yaşındaki kız için geniş çaplı bir arama başlatırken, ekipler, Hande Gider’in izine yaklaşık bir aydır rastlayamadı.

“KIZIM TEHDİT EDİLDİ”

Hande Gider’in babası Ali Gider, kızının hayatından endişe duyduğunu ve kızını gören kişilerin en yakın emniyet görevlilerine bildirmelerini istedi. Acılı baba, kızını yaklaşık 4 ay önce S.A.(23) isimli bir şahsın tehdit ettiğini iddia ederek, “Selçuk pazarında kızımın önüne çıkan S.A., kızıma önce ‘elimde görüntüler var, bu görüntüleri babana ve sosyal paylaşım sitelerine vereceğim’ şeklinde tehditte bulunmuş. Bu tehditlerini de kızımın yanında bulunan arkadaşları duymuş. Sonra kızım 4 ay önce evi terk etti. Biz de ilgili yerlere gerekli şikayetimizi yaptık. Yapılan araştırmalar sonucu kızım Aydın’ın Kuyucak ilçesinde bulundu ve bize teslim edildi. İlgili dava süreci devam ederken kızım 24 Ocak’ta tekrar evi terk etti. Biz, emniyet yetkilileri ve jandarmaya şikayette bulunduk. Jandarma, Aydın Kuyucak’ta oturan S.A’nın evinde arama yaptı; ancak kızım orada yoktu. Aradan birkaç gün geçtikten sonra o bölgede oturan bazı görgü tanıklarının iddiasına göre kızım ve S.A yaklaşık bir hafta dayısının evinde kalmışlar ve oradan ayrılmışlar” diye konuştu.

“KIZINA HOCA NİKAHI YAPALIM”

16 yaşındaki kızını S.A.’nın kaçırdığını iddia eden baba Ali Gider, sözlerini şöyle sürdürdü:

“S.A. adlı şahıs kızım kaybolduktan yaklaşık 10 gün sonra beni bilinmeyen bir numaradan aradı. Bana ‘kızın benimle birlikte, seninle anlaşalım. Kızına hoca nikahı yapalım’ dedi. Ben de kızımla görüşmek istediğimi söyledim ama beni kızımla görüştürmedi. Kızımın sesini dahi duymadım. Bunun üzerine bana kızımı iki yıl saklayacağını daha sonra ortaya çıkacaklarını söyledi. Yaşanan tüm bu konuları ilgili emniyet ve jandarma görevlilerine sundum.”

KAYIP HANDE (2)

KAYIP HANDE (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.