site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ege’de Bir Yiğit, Şehit Fırat Çakıroğlu’nu Uğurladık

Ege’de Bir Yiğit, Şehit Fırat Çakıroğlu’nu Uğurladık
22.02.2015
A+
A-

firatcakiroglu4 (1)

-AKP’nin dağdan indirip şehirlere saldığı bölücü köpekler, Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Çakıroğlu’nu şehit ettiler.

– MHP sözcüleri ve Ülkü Ocakları, üniversitelerdeki bölücü hainlerin azgınlıkları için hükümet ve devlet yetkililerini defalarca uyarmalarına rağmen, hiçbir tedbir alınmadı.

-PKK’lılara ambulansla müdahale edilmesine rağmen, Fırat Çakıroğlu, hastaneye 45 dakika gecikmeyle ve polis aracıyla taşındı, fakat kurtarılamadı.

-AKP’nin haram havuzlarından beslenen gazeteleri bu alçaklığı, “karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası” diye vererek, bölücü hainleri temize çıkarmaya çabaladı.

-Vatan haini bölücü teröristlerin kalleş saldırısı sonucu şehit olan Fırat Çakıroğlu, onbinlerce ülkücünün omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

ege-universitesi

BU KAHPELİK UNUTULMAZ

EGE Üniversitesi kampüsünde vatan haini bölücü kalleşlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Çakıroğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Fırat Çakıroğlu için İzmir ve bütün Türkiye ayağa kalktı. Çakıroğlu, ikindi vakti Bayraklı Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından tekbir ve dualarla Bornova Pınarbaşı Mezarlığı’nda Hakk’a uğurlandı.

ÜLKÜ Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, devletin yetkili organlarını üniversitelerde ve şehirlerde yuvalanan bölücü yapılanmalarla ilgili defalarca uyardıklarını ve göreve davet ettiklerini, ancak hiçbir önlem alınmadığını söyledi. Kılavuz, “Bu kahpe saldırının derhal aydınlatılması, bedbaht faillerinin hemen bulunması gerekmektedir. Ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmış, içimizin kanlarını akıttığımız bardak ise taşmıştır” dedi.

AKP’nin dağdan indirip şehirlere saldığı bölücü köpekler, Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Çakıroğlu’nu şehit ettiler. MHP sözcüleri ve Ülkü Ocakları, Üniversitelerdeki bölücü hainlerin azgınlıkları için hükümet ve devlet yetkililerini defalarca uyarmalarına rağmen, hiçbir tedbir alınmadı. PKK’lılara ambulansla müdahale edilmesine rağmen, Fırat Çakıroğlu hastaneye 45 dakika gecikmeyle ve polis aracıyla taşındı, fakat kurtarılamadı. AKP’nin haram havuzlarından beslenen gazeteleri bu alçaklığı, “karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası” diye vererek, bölücü hainleri temize çıkarmaya çabaladı. Vatan haini bölücü teröristlerin kalleş saldırısı sonucu şehit olan Fırat Çakıroğlu, onbinlerce ülkücünün omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

10374507_10152720361677634_7919855533221852346_n

BÖLÜCÜ KAHPELER SALDIRDI

Ege Üniversitesi kampüsünde vatan haini bölücü kalleşlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Çakıroğlu tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Fırat Çakıroğlu için İzmir ve bütün Türkiye ayağa kalktı. Çakıroğlu’nun ikindi vakti Bayraklı Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından tekbir ve dualarla Bornova Pınarbaşı Mezarlığı’nda Hakka uğurlandı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, devletin yetkili organlarını üniversitelerde ve şehirlerde yuvalanan bölücü yapılanmalarla ilgili defalarca uyardıklarını ve göreve davet ettiklerini, ancak hiçbir önlem alınmadığını söyledi. Kılavuz, ” bu kahpe saldırının derhal aydınlatılması, bedbaht faillerinin hemen bulunması gerekmektedir. Ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmış, içimizin kanlarını akıttığımız bardak ise taşmıştır” dedi.

Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu, bir yıldan beri Ülkü Ocakları’nın Ege Üniversitesi sorumlusu olarak görev yapıyordu. Aslen Konya Akşehirli olan Çakıroğlu okulunu bitirdikten sonra akademik öğrenimine devam etmek ve bu yolla vatanına hizmette bulunmak istiyordu. Ancak AKP’nin dağdan indirdiği katil sürüsü buna imkan vermedi.

11001682_10152720156447634_2428390557617941786_n

BÖYLE OLACAĞI BELLİYDİ

Ege Üniversitesinde günlerdir süren PKK provakasyonu sonucu başlayan olaylarda kan aktı. PKK’lılara ambulansla müdahale edilmesine rağmen, Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Çakıroğlu’nun hastaneye ambulans yerine polis aracıyla taşınması sonucu şehit olması üzerine, ülkücüler Ege Üniversitesi hastanesine akın etti. Nasıl bir kalleşlik yaşandığının bir göstergesi de haram havuzlarından beslenen yanaşma ve beslemelerin olayı çarpıtma çabasında ortaya çıktı. Besleme ve yanaşma güruhu haberi, “karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası” diye vererek PKK ile kurdukları kirli ortaklığı devam ettirdiler.

BİR ÖLÜP, BİN DİRİLECEĞİZ, BİR GİDİP, BİN GELECEĞİZ!

Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Çakıroğlu’nın PKK’lı teröristlerce katledilmesine ilişkin Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz basın açıklması yaptı.

“Çözüm” adı verilen ihanet süreci bu defa Ege Üniversitesi’nde etkisini göstermiştir ” diyen Kılavuz açıklamada şunları kaydetti:

“Üniversite kampüslerini terör örgütü kamplarına çeviren eli kanlı teröristler söz konusu üniversiteyi adeta saldırı üssü olarak kullanmaya başlamışlardır. Üç günden beri kampüste kargaşa çıkartan kanı bozuk hainler bugün, Ülkücü öğrencilere saldırarak Fırat Çakıroğlu isimli gönüldaşımızı bıçaklı saldırıyla yaralamışlardır.

Uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaralanan Ülküdaşımız, bölücü canavarların olay yerine gelen ambulansı engellemesi sonucu şehit düşmüştür.

Çözüm adı altında başlatılan yıkım süreci emarelerini göstermeye devam etmektedir. Şımartılan, her türlü küstahlığına göz yumulan bölücü terör örgütü şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmayı sürdürmektedir.
“Analar ağlamasın” sloganıyla başlatılan bu süreç çözümün değil yalnızca çözülmenin başlangıcı olmuştur.
Bu süreçten bölücüler daima karlı çıkmış, imtiyazlar koparmış ve başta İmralı’daki bebek katili olmak üzere teröristler adeta masumlaştırılmıştır.
Hukuk çiğnenmiş, adalet sarsılmıştır.

Gerek daha önce yaptığımız basın açıklamaları, gerekse yüz yüze olan görüşmelerimizde devletin yetkili organlarını üniversitelerde ve şehirlerde yuvalanan bölücü yapılanmalarla ilgili göreve davet etmemize rağmen bu konuda hiçbir önlem alınmamıştır. Öğrencilikle ve insanlıkla hiçbir ilgisi bulunmayan caniler güruhu, üniversitelerde delici, kesici ve hatta ateşli silahlarla ellerini kollarını sallayarak gezmektedirler.

Bu taviz sürecinden yüz bulan şeref yoksunu bölücüler, Milliyetçi-Ülkücü gençleri hedef almaktadırlar.

Sizler saraylarınızda otururken yaptığınız açılımın ceremesini Türk Milleti ve ülkücüler çekmektedir.

Bu vesile ile devlet erkanına seslenmek istiyoruz:

Elim saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunup en ağır şekilde cezalandırılması hükümetin namus borcudur.

Ülkücü Hareket, şehit kardeşinin davasının daima takipçisi olacaktır.

Süleyman Özmen Ağabey’e benzer bir şekilde Hakk’a yürüyen kardeşimizin, anısı tıpkı diğer şehitlerimizinki gibi sonsuza dek yaşatılacak ve acısı her daim yüreklerimizde olacaktır.

Bu kahpe saldırının derhal aydınlatılması, bedbaht faillerinin hemen bulunması gerekmektedir.

Ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmış, içimizin kanlarını akıttığımız bardak ise taşmıştır. Bu kahpeliği asla unutmayacağız.

Kimse sabırlı oluşumuzu uysal olduğumuz şeklinde yorumlamamalıdır.

Şu asla unutulmamalıdır ki: Ülkenin bekası ve selameti için sabır ve sükutu şiar edinen Ülkücüler, fırtına öncesi sessizliği de daima içlerinde barındırmaktadırlar!
Can verdiğimiz gibi canımızı korumasını da elbette biliriz!

Terör örgütü uzantılarına sözde mahkeme kuracak kadar yüz veren, kampüslerin terör kampı haline getirilmesine izin verenler, ilelebet terör örgütü ile aynı damgayı taşıyacak ve Türk Milleti’nin öfkesinden kurtulamayacaklardır.

İktidardan aldığı tavizler ile Ülküdaşlarımıza saldırma cüretini gösteren hainler, Türk Milliyetçileri’nin tavizsiz duruşu karşısında şüphesiz hüsrana uğrayacaklardır.

Ülkücü Hareket dün nasıl küresel güçlerin sömürü düzenine izin vermediyse, bugünde bu güçlerin taşeronluğunu yapan terör örgütünün ve mevcut iktidarın bölme projelerine geçit vermeyecektir.

Türk Milleti bu elim hadisenin acısını içine atmayacak, hesabını eli kanlı canilerden ve ihanet ortaklarından mutlaka soracaktır.

Tarihi şehitlerle dolu ve şanlı bir geçmişe sahip olan Ülkücü Hareket, safları daha da sıklaştırarak kutlu yürüyüşüne devam edecektir.
Şehadet şerbetini içerek şehitler kervanına katılan yiğit Ülküdaşım Fırat Çakıroğlu kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabırlar diliyorum.
Yüce Allah’tan Aziz Şehidimiz Fırat kardeşim gibi bizlere de, bayrak uğruna kan, vatan için can vererek şehitlik makamına eriştirmesini niyaz ediyorum.

Bir ölüp, bin dirileceğiz, Bir gidip, bin geleceğiz!

fatih-cakiroglu2

OKTAY VURAL KÜRSÜDE DAHA FAZLA KONUŞAMADI
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ege Üniversitesi’nde öldürülen ülkücü öğrenci lideri Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun kendisini bir kaç defa arayıp okuldaki gerginliği bildirdiğini, tedbir alınmasını istediği halde aldırış edilmediğini söylerken gözleri doldu.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile ilgili TBMM Genel Kurulu’nda konuştuğu sırada duygulandı, gözleri doldu.
TBMM Genel Kurulu’nda söz alan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Ege Üniversitesi’nde, Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi mensubu Fırat Yılmaz Çakıroğlu maalesef şehit edilmiştir. Bu kürsüden ve Parlamentoda, hükümete, PKK’nın üniversitedeki örgütlenmesine karşı tedbir alınmasını defalarca ifade etmiş, Ege Üniversitesi yönetiminin de PKK’nın bu yapılanmasıyla ilgili hiçbir tedbir almamasıyla ilgili, bu konuda, hem Rektörlüğü hem emniyet teşkilatını uyarmıştım. Bu değerli kardeşim beni birkaç kere aradı.

Çıkan bir gerginlik ve bu gerginlikten sonra bugün sınava girecekler, polise söylüyorlar ” Tedbir alınız ” diye ama maalesef sınava girerken polis yok, saldırıya uğruyorlar ve bıçaklanarak ölüyor. 45 dakika ambulans gelmiyor, kan kaybından ölüyor. Aldığım bilgilere göre, inşallah öyle değildir ama, oradaki bir polis arabasıyla gönderilmesi talebi uygun görülmüyor. Bunun sorumlusu kim? Elinizi vicdanınıza koyunuz. İç güvenlikte buna alacağınız ne tedbir var?” dedi. Konuşurken gözleri dolan ve duygulanan Vural, “Allah rahmet eylesin” dedikten sonra daha fazla konuşamadı ve MHP grubunun en arka sırasına giderek burada bir süre sessizce oturdu.

fatih-cakiroglu-671

ŞEHİT FIRAT ÇAKIROĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından Mezarlılar Müdürlüğü’ne götürüldü.
Burada defin işlemlerinin tamamlanmasıyla Çakıroğlu’nun tabutu cenaze aracına konuldu. Araç kortej eşliğinde sloganlarla Bornova Cumhuriyet Meydanı’na götürüldü. Burada toplanan yaklaşık bin kişi, Fırat Yılmaz Çakıroğlu için dua etti. Ailesi, tabutu başında ağladı. Çakıroğlu’nun daha sonra omuzlara alınan tabutu, bir kez daha cenaze aracına bindirildi. Bu sırada anne Özlem Çakıroğlu, oğlunun fotoğrafını eline alıp en önde yürüdü. Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun cenazesi, daha sonra Özkanlar Fatih Cami’ne getirildi.
Burada Çakıroğlu’nun cenazesini ise, binlerce kişi karşıladı. Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat mahir Çakıroğlu, tabutun başından biran olsun ayrılmadı. Acılı babayı MHP Genel başkan Yardımcısı Kenan Tanrıkulu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu, CHP milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Aytun Çıray ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İl Başkanı Necat Karataş ile çok sayıda parti yöneticisi teselli etmeye çalıştı. Cenazeye ünlü sanatçı Mehmet Aslan da katıldı. Aslan, Çakıroğlu için ‘ocaktan kardeşimiz’ dedi.

FİRATCAKİROGLU-CENAZE

ACILI BABA KONUŞTU
İkindi vakti kılınan namazın ardından Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun cenaze namazı kılındı. Bu sırada sık sık tekbir getiren kalabalık, terörü lanetleyen sloganlar attı. Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun tabutu, taşındığı sırada da yine sloganlarla cinayet protesto edildi. Çakıroğlu’nun cenazesinin Pınarbaşı Mezarlığı’na götürülmesinin ardından baba Fuat Mahir Çakıroğlu, DHA muhabirine konuştu.
Kedisinin CHP’li olduğunu söyleyen Fuat Mahir Çakıroğlu, “Ben CHP’liyim, yönetici değilim. Gider oyumu kullanırım. Ama oğlum MHP’li oldu. Suç mu öyle olması? Oğlum Türk olduğu için saldırıya uğradı. Oğlumun üç ayı vardı mezun olmasına. Ona izin vermediler. Hep başarılı öğrencileri seçiyorlar. Bu organize bir hareket. Bu olaylar bitecek mi? Bitmeyecek, yine devam edecek. Önlem alınsın. Benim başıma geldi. Ben acıyı yaşadım başkaları yaşamasın” dedi.
Kaynak: Ortadoğu / Dha

firatcakiroglu-izmir

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ermeni olünce ermeni olan fransız ölünce fransız olan…pkk lı ölünce halkların kardeşliği diyen müptezeller..sivil toplum kuruluşlarının pek sayın başkanları,bilmemne kültür dernekleri açılımcılar..vsvsvsvsvs nerdesiniz lan..ÖLEN BİR TÜRK OLUNCA TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLUNCA KAFANIZI NEDEN KUMA GÖMDÜNÜZ..NEDEN SESİNİZ ÇIKMIYOR

    1. Vay be dedi ki:

      Kardeşim cevabını zaten kendin vermişsin. Ölen şehit olan Türk olduğu için kimsenin sesi çıkmıyor.

  2. ALİ MURAT dedi ki:

    Kardeşimize Allah rahmet eylesin.kargaşadan faydalanarak iktidar olanlar gene kargaşadan nemalanarak,iktidarlarını sürdürme peşinde olurlar.ulusumuzun en büyük meziyetlerinden birisi de Peygamber sabrına sahip olması.

  3. med dedi ki:

    canabı allah mekanını cennet eylesin,

  4. ONUR YILMAZ dedi ki:

    EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİNİ KAZANDIĞIM GÜN KALBİM DURACAK SANMIŞTIM HEYECANIMDAN ,DÜŞÜNSENİZE MEMLEKETİMDE TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ÜNİVERSİTESİNDEN BİRİNDE OKUYACAKTIM HERŞEY GÜZEL BAŞLADI TA Kİ FAKÜLTEYE GELİNCEYE KADAR .FAKÜLTENİN HEMEN GİRİŞİNDE BİR GRUP ÖĞRENCİNİN ATEŞ YAKIP HALAY ÇEKTİĞİNİ GÖRDÜM ,MERAK ETTİM SORDUM ANLADIM Kİ BU GENÇLER ÜNİYE OKUMAK İÇİN GELEN KÜRT ÖĞRENCİLERMİŞ HER GÜN HALAYLAR ÇEKİLİYOR KENDİ İMKANLARI İLE BASTIKLARI KÜRTÇE GAZETELERİ SATIŞA ÇIKARIYOR VE KENDİ YAPTIKLARI EL İŞİ YEMEKLERİ SATARAK GEÇİMLERİNİ SAĞLIYORLARDI.LAKİN HERŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ MASUM DEĞİLDİ.BİR GÜN FAKÜLTE ÖNÜNDE BİLDİĞİNİZ BİR SAVAŞ ÇIKTI KÜRT ÖĞRENCİLERLE MHPLİ ÖĞRENCİLER BİRBİRİNE GİRMİŞ BİR YANDADA ÇEVİK KUVVET GAZ BOMBALARI İLE MÜDAHALE EDİYOR.O GÜN KARGAŞADA KALIP SIRTIMA COP BİLE YEDİM.DİYECEĞİM O Kİ O ÜNİDEDİKİ BU SAVAŞ HİÇ BİTMEYECEK ÜNİVERSİTE YETKİLİLERİ ÖNLEM ALMAZSA DAHA ÇOK KAN DÖKÜLECEK.SON KURBAN FIRAT ÇAKIROĞLU OLDU .ALLAH KARDEŞİMİZE RAHMET EYLESİN.BANA ISMARLADIĞIN ÇAYI HELAL ET FIRAT REİS BENİMDE HAKKIM GEÇTİYSE HELAL

  5. erkan dedi ki:

    3وَالْعَصْرِ ﴿العصر/1﴾ إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿العصر/2﴾ إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿العصر/(

    Allah cümlemize sabır versin.

    1. Anonim dedi ki:

      Bu ne şimdi ? Arapça bildiğini mi göstermek istiyorsun. Ukalalık yapmak istiyorsan böyle bir olayı kullanma. Git başka yerde şov yap. Aslan gibi evlat AKP nin ortağı olan PKK tarafından şehit edilmiş sen neyin peşindesin.

    2. anonim dedi ki:

      Ne çektik be şu arap kültüründen. Türkçeyi ana dilini adam gibi yazdında ..! elin pis arabının alfabesiyle hava atıyorsun. Yobaz dedikmide kızıyorsunuz. Gerçekten bidon kafalısınız.

  6. parçacı ali dedi ki:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Fırat kardeşimiz okulda resimlerde gördüğünüz gibi şerefsizlerin vatan hainlerinin duvara yazılar yazdılar diye şehit oldu şimdi soruyorum ben o eski mhp liyim diye AKP ye oy veren abilerime içiniz rahatmı siz halen daha verin oy

  7. Anonim dedi ki:

    Kanı yerde kalmayacak.