site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Amerikalı Öğrencilerden Efes’te Konser

Amerikalı Öğrencilerden Efes’te Konser
07.04.2013
A+
A-

Shaker-Height (1)

Türkiye’ye ziyarete gelen Amerikalı liseli bando grubu, Selçuk’ta yer alan Efes Antik Kentte gösteri yaptı.

Amerika’nın Cleveland şehrinden Türkiye’ye ziyarete gelen lise öğrencilerinden kurulu bando grubu Efes Ören yerinde ilginç bir gösteriye imza attı. Amerikalı Shaker Heigth Lisesi’nin öğrencilerinden oluşan ve daha önce pek çok ülkeyi gezerek gösteriler gerçekleştiren bando, çıktığı Türkiye turunda Selçuk’ta ki gösterilerinde izleyenlerden büyük alkış aldı. Renkli görüntülere sebep olan Efes’te ki konserde İstiklal Marşı ve 10. Yıl Marşı’nı çalan Amerikalı öğrenciler büyük alkış aldı. Bando üyeleri seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarla müziğin evrensel bir dil olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Shaker Height Lisesi Müdürü Micheal Griffith, “Biz Türkiye’nin tarihi açıdan çok zengin bir ülke olduğuna inanıyoruz ve bizim öğrencilerimizin değişik kültürlerini tanımalarını arzuluyoruz. Türkiye’nin bu anlamda bizim öğrencilerimize çok büyük katkıda bulunacağını düşünüyoruz o yüzden Türkiye’yi seçtik” dedi.

Amerikalı Shaker Heigth Lisesi’nin öğrencileri vermiş oldukları konserden sonra Efes  Antik Kentini gezerek bol bol hatıra fotoğrafları çektiler.

HABER: NAFİ TURAN (www.SelcukHaber.com)
Shaker-Height (2)

Shaker-Height (3)

Shaker-Height (4)
HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

esenerban

YORUMLAR
  1. murat parlatan dedi ki:

    adamlar amerikadan gelip burda müzik icra ediyorlar, biz hala elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.

  2. anonim dedi ki:

    Adanlar 300 kişi ile İSTİKLAL MARŞIMIZ ı çalıyorlar biz elimizden gelse İSTİKLAL MARŞI nı da yasaklıcaz!!!!

  3. selcuk dedi ki:

    efese girerken bilet aldılarmı

  4. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    onlar ABD li oyle seylere para odemezler!!!! ama! selçuk efes li oder….